Sa alkool konsumoni???

klocari1

Primus registratum
Re: Sa alkool konsumoni???

Perhsendetje

Si thote nje fjale e urte "Pak dhe sakte, jo shume dhe per lume" une per vete zakonisht pi ne fundjave 2 3 dopjo uiski jane te mjaftueshme, gjithashtu i shoqeroj me ndonje cigare.
:thumbsup:

:wave:

TEDI

Valoris scriptorum

sot kom pi birren e 5 kush do t vije t m shoqeroje t marojm arken qe kom ktu ke lokali . POr jo Vetem MOshklla se du ne femra ...

Anana

Primus registratum

Vij une. Vere te ftohet sa te vij. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Vij une. Vere te ftohet sa te vij. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T Bardhe e ?????????????

renata

Forumium praecox

Mesatarisht nje gote vere ne dite,ose birre ose dicka tjeter qe permban alkool.Ma ka keshilluar mjeku, /pf/images/graemlins/smile.gif ))))))))cfare te bej une e shkreta.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pozitiv ti e di qe un uk mashtroj kurr /pf/images/graemlins/wink.gif

mke po gjo me noj alkol kto kohet e fundit /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

po pse duhet patjeter nje mase e caktuar per te konsumuar?! une konsumoj alkool aq sa me pihet :shrug:

alinos

Forumium maestatis

bai bai sweetie!

e di vete ti se ca ka ndodh /pf/images/graemlins/wink.gif

Ruri

Primus registratum

prandaj dukesh tape ti kur flet po te shkon ama se qe ne fillim me eshte dukur e vecante e folmja jote djaliiii :kiss: :kiss: :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Une s'konsumoj alkol, pi vetem vere, ne se kom fajin une po mishi pjek. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruri

Primus registratum

po ku na e fute ne mendje mishin e pjekur boooo sa me haet tani apo sme ka marre dhe uria :smash: :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça shonci që s'e paskom pa kte temën un :rolleyes: .

Nuk e kom me norm të pimen dhe ka ditë që s'fus pikën e alkoolit në gojë siç ka edhe ditë kur stomaku t'kishte mundsi m'fuste n'burg. Me bo i mesatare vjetore do thoja që në ditë pij 1-2 birra (333 ml), i teke raki, i teke konjak, 1 gotë verë të kuqe e 1 gotë verë të bardhë. Këtyre mund t'i shtojmë edhe ndonjë pije sporadike që del në horizont :shrug: .

Desdemona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ruri:
[qb] po ku na e fute ne mendje mishin e pjekur boooo sa me haet tani apo sme ka marre dhe uria :smash: :smash: [/qb][/QUOTE

IIIIIIII sa e pangopur qe je sot, ca ke marr ndonje denim? :smash:

Ruri

Primus registratum

po po fol ti se ti e fshive mire pjten kurse une vetem sa e preka se ishte koti fare.dhe e bukura e di cila eshte qe ne shtepi me pret mish qengji i pjekur ne furre sapo e mora vesh :goofy: :goofy: :goofy:
ja qe ka fat dhe i miri ndonjehere :wink:

Desdemona

Primus registratum

Kush tha qe ti sot, ne vecanti, ben pjese ne grupin " i miri" . :smash:
Shko ne shtepi sot se paske feste, pi ndonje gote vere, dhe te henen kur te vish ne pune shkruaj qe me ne fund pas nja dy tre muaj pa dal, kam konsumuar paaak alkool. /pf/images/graemlins/laugh.gif