Sa alkool konsumoni???

Ruri

Primus registratum
Re: Sa alkool konsumoni???

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Te mirit nuk i duhet fati se prandaj eshte i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

U ushqyet eee, skeni faj ju jooo /pf/images/graemlins/laugh.gif cti bej drejtorit une qe ja ***8*** (e dini vete) /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]

Ruri

Primus registratum

[qb] Te mirit nuk i duhet fati se prandaj eshte i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

U ushqyet eee, skeni faj ju jooo /pf/images/graemlins/laugh.gif cti bej drejtorit une qe ja ***8*** (e dini vete) /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
u ushqyem qe ne 12 te le rara e do sh shpejt dreken po ishte koti fareeee
po ti u ushqeve ndopak /pf/images/graemlins/smile.gif

Ruri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rara:
[qb] Kush tha qe ti sot, ne vecanti, ben pjese ne grupin " i miri" . :smash:
Shko ne shtepi sot se paske feste, pi ndonje gote vere, dhe te henen kur te vish ne pune shkruaj qe me ne fund pas nja dy tre muaj pa dal, kam konsumuar paaak alkool. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
au au au dhe kete ma the :eek: :eek: :eek:
nese une nuk futem te te miret imagjino te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif
ska shanse ta kthej ndonje gote vere coca cola me gjithe qejf ti me njeh
po te ishte per ne darke me kenaqesi me Iolen nga nje disarono ndersa ti coronen tende :thumbsup: :thumbsup:

Desdemona

Primus registratum

[qb] Do dilkemi dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do e nisim me vere dhe do e mbarojme me uje /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pastaj po na u mbush mendja e nisim prape nga fillimi /pf/images/graemlins/smile.gif

Neser e kam day off keshtu qe pergatite planin dhe per neser /pf/images/graemlins/wink.gif

ps. Na duhet nje teme :angel: [/qb]
Te pelqen psh: ...nje dite e bukur vere per tu hedhur ne uje?
Ose: ... jo vetem nje gote uje ne nje nate vere...

Slayer

Primus registratum

Une dua jagermeister /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Desdemona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pozitiv-B:
[qb] Une dua jagermeister /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Cun i keq, gjasme u merzite, kot fare, jo per gje po me le detyren e veshtire te pija Jagermeister-in tend...

Gjergj Kastrioti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Te dashur miq.Desha me dit sa alkool pini ne dite (jave,per ata qe pijne pak)??

Mesatarja ime ditore eshte tre-kater birra dhe gjys shishe vere. [/qb]
Une per vete do te tregohem i sinqerte me kete pyetje. Une pervete nuk konsumoj aq sa duhet! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

deri sa t'm'dalin per hunsh...kojshija jeme e pin kshu kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
deri sa t'm'dalin per hunsh...kojshija jeme e pin kshu kuptohet /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Pse ti si pi ????

pinkparadise

Forumium maestatis

un pij ne darke kur kthehem pas pune... /pf/images/graemlins/smirk.gif
se futem neper chate edhe forume...dhe qe jem sa me e dobishme ne pergjigjet e mia me duhet nje got alkol... /pf/images/graemlins/devil.gif

PS: ata qe me njohin me kan pare duke pire....kush spiuno do ta vras...hihihihih /pf/images/graemlins/cool.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Un ste njof Psh ... Ne un ste Spiunoj t Jesh e Qete ...

abcd

Primus registratum

valla un sa her kam shku ne kafeteri i kam pi ka dy gota nji per vete nji per vllaun edhe mua ma ndaloj mjeku.kur shkova nji dit me tha kamarieri pse poe lyp tash vetem nji got?i thash mua ma ka ndalu mjeku po pi vetem per vllaun tim /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D:D.
kalofshi mir a
se nuk e perdori hiq ALKOOLIN se eshte shkatrrim byeee
--------------
mos ia ba tjetrit ate qa nuk deshiron qe te tjeret ta bajn ty

peshkaqeni

Primus registratum

keto dite rreth 1 vodka ne dit (ose 1 ne dy dite), por kam pas pire rreth 2-3 dopjo ne dite. kshuqe tani jam mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

me lezet e pime te gjith neve /pf/images/graemlins/laugh.gif
ke pa noj pianec qe nuk e pi me lezet ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ahere PInko ka 2 lloj RObsh ... Njerez qe e PIjne ALkolin dhe NJerez qe i Pi ALkoli ...

Lezeti ku Futet ne keto 2 Kategori qe sapo thashe ...

abcd

Primus registratum

eee Zotri kujdesu mos te pin alkooli nese te pin alkooli perballu me pasojat qe mundesh me i pas

------------------------------
mos ia ba tjetrit ate qa nuk deshiron qe te tjeret ta bajn ty

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ahere PInko ka 2 lloj RObsh ... Njerez qe e PIjne ALkolin dhe NJerez qe i Pi ALkoli ...

Lezeti ku Futet ne keto 2 Kategori qe sapo thashe ...

[/ QUOTE ]
ça pytje e veshtire ... /pf/images/graemlins/booki.gif
ok ok e kapiskova ku don me dal...
hajt po e ngre nje dolli per shnetin tat tedo. /pf/images/graemlins/laugh.gif