rrofte sebepi!

OROSHI

Primus registratum
Re: rrofte sebepi!

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] po ka shum tipa qe i kan humb shtepit neper firmat piramidale /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

he ti po ja mshtet e :rolleyes:

turp per ner, se kam dit qe kta "modernit" e forumit ton te jen kaq mrapa me mentalitet, jan ala si ne shekullin 13 apapapapa...

Princesha

Primus registratum

:lol: kujdes se kan me t'kontrollu mir e mir...se japin vajzen ashtu ata /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] nga java do vijne krushqit nga shpia ime... ca duhet te boj :confused: [/qb]
Depilohu...!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po krushqit nuk punojn ne kombinat te tekstileve /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] :lol: kujdes se kan me t'kontrollu mir e mir...se japin vajzen ashtu ata /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi jo! si nuk e jepkan vajzen... le qe kush po i pyt iher!!! une e mora vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po mir, po dasmen kur do ta bani, se per fejese s'qellum aty /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

....kur do shkoni ne kishe dreqo /pf/images/graemlins/laugh.gif ...sa te hyje dreqi ne kishe,priftit do i bjere te fiket :lol: :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

dasme!!! mos ia fusni kot; mos mi kujtoni kalamojt se du me bo nja ca vjet jete qefi :shrug: kalamojt pa dashje ti lidhin komet

Princesha

Primus registratum

se martohesh sdon me than qe do bahesh me fmi, fmijt i vendos vet kur i ban, qef mund t'bash edhe kur t'jesh i martum.

S6T6N6

Forumium maestatis

...ca thu mi zemen! fmi ban me ke te dush, jo vetem me grun mjafton mos jesh i kursym ne momentin kur zbraz cisternat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

edhe me kend tjeter do me i ba fmit a?

tash ti tham grus /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

sot nisem me t'fejumen ne jale... eshte udhetimi i pare postfejesor qe bejme /pf/images/graemlins/laugh.gif i dyti eshte pas 2 javesh ne oher dhe i treti ne gusht ne butva /pf/images/graemlins/laugh.gif 1 here fejohet robi :shrug: apo me shume :confused: :devil:

/pf/images/graemlins/smile.gif Ja kalofsh mire Satana dhe terhiqe kemben zvarre qe te nisemi dhe ne te tjeret ,qe fejohena sa here ikim me pushime... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

...ja kalova mire!!! u knaqa edhe pse ndenja sh pak. nejse tani pregatitem per oher...

S6T6N6

Forumium maestatis

Lokum.jpg

po ca thu mi zemer... merre dhe nje ti. ket pune kam un i shkreti deri sa te martohem :shrug: