rrofte sebepi!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: rrofte sebepi!

stop2.gif

stop me kto muhabete plako...jom cun i fejum tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: Satana ,mor dreq :tipsy: Ti don te thuash se tani jeni rrober te krevatit..?
Meqenese jam tek tema e sebepit... :idea: A mund te ngrejme nje Gez dhe per mua , :angel: ngritje ne detyre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:
slide0016_image007.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol: Satana ,mor dreq :tipsy: Ti don te thuash se tani jeni rrober te krevatit..?
Meqenese jam tek tema e sebepit... :idea: A mund te ngrejme nje Gez dhe per mua , :angel: ngritje ne detyre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:
slide0016_image007.jpg
[/qb]
MOire Cere HAlli ke mri . Kshu dmth ca u bone ke Detyra ???

:kiss: Faleminderit .. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedo shume do te dish dhe ti... :cool: /pf/images/graemlins/tongue.gif Lexo gazetat me mire... :lol: E kam thene dhe me pare ..:- Nuk me pelqen fama ,se ka shume zhurme.. :devil:

Princesha

Primus registratum

apapapapaaaaa me pa xan venin e arafatit t'kishim pa n'lajme /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: Faleminderit .. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedo shume do te dish dhe ti... :cool: /pf/images/graemlins/tongue.gif Lexo gazetat me mire... :lol: E kam thene dhe me pare ..:- Nuk me pelqen fama ,se ka shume zhurme.. :devil: [/qb]
MOire po ti e di ere qe un slexoj as gazeta as shof lajme . UN jom si Eremit ere ...

S6T6N6

Forumium maestatis

nuses te vllait, motres se burrit apo nuses se vllait te burrit se ka shum tipe kunights? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

me rekomandoni ndonje taverne ku te boj dasmen se kshu e paskan kto pune, jepi thoin se te hiken krahu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

hajde urimeee, edhe martesa po te troket te dera e?

bukur bukur po ne ku don me na lan ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me rekomandoni ndonje taverne ku te boj dasmen se kshu e paskan kto pune, jepi thoin se te hiken krahu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Tek Restoranti i Jak Ndokes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif
<font color="blue"> </font> Do marr noj ftese une dreqo??

Daniel H

Primus registratum

Kishe harruar t'i hidhje alkool frenave byrazer? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te trashegohesh!