e te falsha jeten! i got raki du lala. hajt per t'mira ju ardhshim. uo more uoooooFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb]![]()
komentet bejini vete...une skom ca them... vetem jap llokuma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse maj abs, kush ka me e zgjedh kojshija a?Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]O lalala, lajme t mira nigjofshim vazhdimisht.Fillimisht postuar nga S6T6N6:
![]()
Ja prishe mendjen ma n fund S6 e? URIME DHE JETE TE LUMTUR TE DY BASHKE
ps: Rozi, ajo duhet vec ta mbaj n gisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
se mos t rren mendja ty :angel: qe ke me e zgjedh ti...unazen :kiss:
pss: hajt n kry t beqarve [/qb]
hajde duto se u bom krushqi tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif festen origjinale do ta bojm nga vera, kshu qe bohu gati plako :thumbsup:Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]e te falsha jeten! i got raki du lala. hajt per t'mira ju ardhshim. uo more uooooo [/qb]Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb]![]()
komentet bejini vete...une skom ca them... vetem jap llokuma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo nks nuk me ka rrejtFillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Nje vote me shume Nanoja eee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ka dhe ndryshe :devil:Fillimisht postuar nga S6T6N6:
...nejse, sa e neveritshme ishte vizita zyrtare, mu duk sikur nuk isha une qe po fejohesha, por robt e shpise time me robt e shpise se asaj![]()
ngjo se ket pune e pleqrojm sy m'sy me ngai got perpara. kshu o krushqia lale, kerko llogari. pergatit titujt qe ke ofru qe po na merr gocen a tu bofsha!Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] hajde duto se u bom krushqi tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif festen origjinale do ta bojm nga vera, kshu qe bohu gati plako :thumbsup: [/qb]