rrofte sebepi!

Princesha

Primus registratum
Re: rrofte sebepi!

:lol: :lol:

Moira, sa bukur kishte dal s6 aty me 3 fmijt e ardhshem edhe kolltukun grus ja kishte ble t'bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Satan te marrte e mira ty me gjithe GRUA, po mire mo nga llokumet ne forum do e marr vesh une qe je feju eee. Do ju nderonim me viziten e do na nderonit me nje rrecel e me raki nga fshati grus /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Satan te marrte e mira ty me gjithe GRUA, po mire mo nga llokumet ne forum do e marr vesh une qe je feju eee. Do ju nderonim me viziten e do na nderonit me nje rrecel e me raki nga fshati grus /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
abubuuuu si s'merr vesh kjo nga taktika mer jahu! po mos fol ne shumes o t'hongt qeni brekt jarabi se t'pergjysmojn racjonin e qerasjes. :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uno, ti e paske pijen me sherr t'keqen lala. do te lidh lidhset e kpucve ke tavolina qe mos levrish sa anej knej se boke zullume /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

fatikisht moce, ne vendosem me e bo te fshehte sic te kishim thon para ca kohesh, por rruges na u ngjit farefisi dhe si perfundum u bom plot 14 vete :eek: me iku menia... une qe tallja trapin gjithe kohen me lumturine e tyre, dhe ata qe te lumtur te na thoshin qe ajo ishte dita me e bukur e jetes tone...

ca tmerri, shyqyr qe robt fejohen zakonisht nga nji here...

blendiys

Primus registratum

Pushka top o Safa Ymeri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe me mend ne koke /pf/images/graemlins/wink.gif
P.S
Po dal me t'ble dhuraten /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po tani ne ai do ta boj i xhiro po e kisha bo une telef para teje :tipsy:

S6T6N6

Forumium maestatis

ne fakt une u mjaftova me pak! thashe, kot po me shef e fejumja dhe... me iu fut telasheve me zor :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] ca do me blesh ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me fal per vonesen /pf/images/graemlins/laugh.gif
t80513.jpg

Princesha

Primus registratum

mos dojn me ardh me t'marr ty, mos ke nenshkru noj kontrat me shku kollovar ne momente te pavetdijshme...pyte iher grun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

he mor, se me ba punt me la e me shpla t'kena trajnu ne t'forumit, a e man vedin per mashkull modern /pf/images/graemlins/smile.gif

nqs nuk shkon ti kollovar, a njef nojkend rastesisht qe don me shku kollovar /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

po ka shum tipa qe i kan humb shtepit neper firmat piramidale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

:lol:

jo ashu te marumsh qe kan met pa shpia, po ata qe e bajn prej dashnis...tipa romantiksh e din vet ti /pf/images/graemlins/smile.gif