Hajt po ho se ti them une llafet e mira mos e vrit Menjen po he ... Ja miredita iher knej ca po bohet nai gjo e bukur ... O LLapo cere jan ato gropa mer qe keni hap rrugve desh e perplasa kerrin une tu pa Helenen me ate fustonin e kuq qe kishe vesh . Rregullojini pra ato dreq Gropash ene ju ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] :kiss: :kiss: :kiss:
si ta bo qejfin ky cun, flori eshte. e kupton ai qe nuk vje e keqja nga llafi mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje po jane ca ti Tedo qe me zor e nxjerrin i gjysem llafi te embel. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika dhe erdha..... he ky ftustani i kuq me kurrizin perjashta si po te duket ????? i kam edhe sandalet e kuqe me fjongo seksi![]()
[/qb]
kot mi lal kotFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] per ca po flisni se spo mor vesh gjo :shrug: [/qb]
He se vjen dhe ai po he ... SAlve Mace ...Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Hi edhe Tedin e kemi sot
u mblodh grupi mungon nonjoni mo [/qb]
e mi pra,Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] ha ha ,po ju me o burra te nderrojme avataret!!
apo erdhi vera,nderrohet edhe lekura :thumbsup: [/qb]
shi kjo e hapi thashethemin :smash: :smash:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] he mo Blendo si fjete??????
c;kemi rr kavajes ketej
more e ka pa njeri ate It's me se ajo ka zone dashnor me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e s'vje knej [/qb]
po pse mo te githa do te ti tregoje une ty eeeee.Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Thnx rrusho,une mire fjeta,po ti??
Its me ka kohe qe eshte zhdukur,e kam komshie por eshte bere per mall!!
Se cka gjetur edhe ajo,po mua nuk me tregon [/qb]