Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

well jam aq nostalgjike sa mos humb oportunitet e te sotmes mgjth sa per avatarin nuk po ma mbushte mendjen ndonje avatar tjeter, me duket me fisnik ky.

miyuki

Primus registratum

eh, lene lene te shkretin, e kane zene hallet qe ne kete moshe,
s'ja del dot me i shkreti, prandaj ka kerkuar te rehatabilohet ene ai, /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Tedo rrofsh babe per ato mesazhet po une asgjo nuk mora vesh,sic duket ajo tastjera nga shkruan ti nuk e suporton Shqipen! :thumbsup: [/qb]
Ah mer amon kur do marresh vesh naiher ... I ke te ndara me Numra mesashi 1 mesazhi 2 Mesazhi 3 ... :smash: :smash: Kur t jena Online ti perkthej prape se e shof qe paske harru shqipen ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mire thua,po ai Tedi c'ne
Eh u prish kjo dynja thuaj!!! [/qb]
Eh MIre Thua ti Robo . PUna o se vajta n Maternitet une se isha me dhimbje barku ene thashe se mos kisha rreshkitje M.... Por doktori m vizitoi dhe masnej ato vashat qe ishin me muve kishin dhe ato probleme bon analizat dhe dolen qe ishin Te Mbarsura dhe doktori i habit pyti Heu Bre kush ka qene Ky Dem kaq i keq . UNe i shkreti po lujsha syzet qe kisha ne koke sa andej ketej dhe i thashe doktor te iki une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Llapo leni anashkalimet,apo ato me spond sic i di ti,po hajt beju burre dhe na trego te verteten,se shoqeria per ta fut eshte jo per gje tjeter!!
Ja mirembrema njehere :wave: :wave:

I love new york

Primus registratum

po po une jam t'u e pa ne pune, po kenaqem /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne nga amerika i kena harru fare ato ndeshjet e rendesishme te europes, une per vete.
mgjth nuk kam qene ndonjehere tifoze e terbuar, vetem nje kampionat boteror u bera si e cmndur kur kam qene me francen :lol:

hot

Hotgirl

une ne ate kohe kam qene me brazilin kshu qee..!!

po si e humbem mer amani!!
po e kisha thene une..!! loje pa nedved nuku ka!!! :mad: :mad:

I love new york

Primus registratum

ec mi goc ta thashe edhe ne mç.....iku ai muhabet tashi, koncentrohu ne gjonat e tashme dhe te ardhmet. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: