Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

nice.............
di une nje vend ketu qe eshte si tip gelateria italiana ne nje lagje italianesh
shkojme atje njhere, hajme ndonje gje te vogel dhe pastaj shkojme ne nje lounge qe quhet "Chitah" ketu dhe eshte gjithe ambjenti me lekure leopardi dhe mund te shake our asses there too, apo nuk vijne ca si modela /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o rrusho ti e di qe THe Doors jane my favourite, the one and only apo si eshte puna se ma hoqe petllen tani???
une madje pikerisht kete kenge e kam patur firme per vete jo para shume kohesh :wub: :wub: :wub:
pastaj shife firmen time and it's right there
mos me thuj qe te kam Doorsiste dhe ty :kiss: :kiss: :kiss:

I love new york

Primus registratum

well yeah deri diku..............
mgjth shume gjera strange kane ndodhur kohet e fundit por kjo eshte koecidence e bukur shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

it's me

Primus registratum

e pra shi kur te vijne tedi me blendin e sandrin me vrap tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o rrusho me ke fut ne Ignore list moj, nuk po te dergoj dot pm :cry: :cry: :cry: nuk me ke me xhan /pf/images/graemlins/frown.gif

it's me

Primus registratum

prit lal se doja ta dergoja dhe e pashe qe kisha kliku tjeter gje pa dashje pastaj e shtova tek miqte dhe thashe se e kisha hequr /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

ok let me see /pf/images/graemlins/tongue.gif
po fituan nga treshja vetem Blendi me Tedin do fitojne se Sandri i shkrete nuk eshte duke mo, kam marr vesh se i eshte bere BAN :confused: :confused:

I love new york

Primus registratum

xhanem mire e ke ti, se ti duhet ta njofesh me mire
jo mi jo nuk eshte se une i besoj jo, se edhe une kam dyshime per identitetin e tij :lol: :lol: :lol: po thahse mo, c'do gje bo vaki
moj Hotti ku iku se nuk e mora vesh????? sa enigmatike vajze :confused:

hot

Hotgirl

ika se me ra telefoni.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
sandri ishte duk sot anej na avataret ene tha qe akoma se kishte rrugullu kopjutrin :shrug:

hot

Hotgirl

gjynaf..si kemi as naj nr tel qe ti bojm naj cerre najhere :shrug:

sandro vi saknar dig :wave: /pf/images/graemlins/laugh.gif