Rr e Kavajes

it's me

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

ketu qenke ti hoto. :kiss:
pu cpaskan bere ketu. Po kjo rruga e kavajes sikur me qene dege bambuje qe qenka rrit kaq shume brenda nje dite.

hot

Hotgirl

puno blendi nat e dit qe rruga kavajes te shofi pakez drite /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

it's me

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
edhe hoto bashke me te. Po si thone kot burre e grua mish e thua :goofy:

it's me

Primus registratum

hihihihi edhe ate avatarin me byç perjashta prandaj e ke nxjerr ti me suportu burrin :goofy:

I love new york

Primus registratum

ja mirdita njehere
ktu qeka bo puna one on one conversation huh??? njhere burri me grune pastaj gruja me kolegen.
po si jeni???? mire??? sigurisht kur vi une nuk ka njeri online, jo per gje por thashe te benim nje dore muhabet treshe a katçe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo, ruj veten ka ksidentet se ato femrat e bukra te morrin n'qafe me ato minifundet dhe te perdredhmet, koken drejt ti rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
ok pra flasim me vone po qe ashtu
kolege " good talking to you ne pm :kiss:

I love new york

Primus registratum

edhe une e pashe lalalalalalala /pf/images/graemlins/laugh.gif
ho pra e ke pa ate komshiun tat Blendin eeeee, po Miyukin???
si ka qene koha andej re se ketu ka qene great por sot bie nje shi i poshter qe eshte vetem me lujt 5kac ose na i gjo tjeter me shoqnine /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Blendin e pashe nje dite. Ishim ne nje feste bashke me shoqeri. Miyukin se kam pare vetem kam komunikuar me pm.
Koha eshte fantastike ketu po mua sikur smu beka me dal tani. /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

ohhhhhhhhhh ketu eshte e nxirre fare :mad: :mad:
them te marr makinen e t'ja fus kot around por edhe vetem nuk shtyhet
a po vjen te te marri lali per nje xhiro????? /pf/images/graemlins/laugh.gif