Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Po me Blendin c'paten xhanem? /pf/images/graemlins/laugh.gif
O thashethemexhinj,o rrugace,o horra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti morr horr nga behesh, ke lone rrugen mbas dore, po te qajne kalamanerit aty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

iiiiiiiii :goofy:

sweet eda

Primus registratum

Helene te kjo faqja s'ke lon koment pa perdor cekicin, kot sa BEN KSHU SI E EGER, SE JE E MBEL SI SHEQER JE.... :tipsy:

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] Ku ka hup ai ministri im iher?! Kam njel pa drejtor! S'di cfar me iu thon gjith cafkave qe nji e dy ne i bin telefonit: "Eshte shoku Pllaqi aty? Jam kushurira dhe kam nje porosi nga tezja!" Kusherira my ars - i thashe kesaj te fundit. Pffff :rolleyes: [/qb]
hihihihihihi pllaqi osht me pushime /pf/images/graemlins/laugh.gif ene me ka lone ne dore gjithe punet mu PLLUQIT :thumbsup:
induu mi kalo mu linjat me ato kusherirat e pllaqit se kom ca porosi me i dhon /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Indulgence

Primus registratum

Kusherirat e Pllaqit kane qellu te gjitha me zo te trashe mor cun :rolleyes: . Une t'i kaloj po deshe... Si thu?

A e gjete njat' papmorr per kabinetin ti?

FIXHI USA

Primus registratum

ja pra si ky e kom gjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hk20.jpg

po i cik mo te modh

I love new york

Primus registratum

:lol: qyqe INdu kur dolen me ze te trashe ato mi, nje telefon qe kapa una, ishte njona sikur e kishte pi t'verdhen e vezes qy n'mjes :smash:
dote Pllaqin ajo se Plluqi tha eshte nevrik :rolleyes: :tipsy:

edhe une i thashe do Pllaqin ti eeee
OK hajde t'a takosh ke zyra me ora 10Am
vje motra zdryp..zdryp edhe une e cova ke zyra e Ministrit te Drejtsise :lol:

hap deren e zyres una se s'i shume qetesi ishte dhe c'te shoh? Ja keshtu....
:eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif
boss.jpg

Indulgence

Primus registratum

:lol: Helene - S'e kisha pa ket taten hala :lol:
T'betohem qe e kishin zonin e trash. M'thuj ti mu, ajo "motra" qe erdhi zdryp, zdryp, foli gjo e, a ta dha vaktin?! Jooooo! Ashtu de! Nji kjo... Pse e donte takimin qy me mjes "ajo"? Qe ta kishte te rrujtmen taze pra mo! Dy kjo... Kur e hape deren e Ministrit te Drejtesise, ne c'pozicion ishte Kondra?!! Ho pra mo!!! Mire bona une qe s'ia kalova telefonatat Plluqit!
:tipsy:

P.S. Picture vetem pamporrin shof una. Ka gjo tjeter e, se ato me llafe te pista s'me dalin mua?! :eek:

I love new york

Primus registratum

ja pra KOndra, aty mo lart duke ja bo nonen kaktusit me vete :lol:

amsn more se atyre me ze te trashe nuk i dihet, n'a dalin ndonjhere edhe kshu si ata te malit :eek: :smash: :lol: :lol:

qyqe nuk te del picture qe kam qit une aty eeee???

pse s'thu ti e paske hum KOndren in action :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] she she filluan keta, nje Nano nji Berishe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Boll more se mjaft i kemi ata dy gjelat e medhenj qe drejtojne pushtetin ,tashti edhe ketu ke virtualiteti me te tilla idera :smash:

o Walls, ti sa hyre ketu per here te pare direkte me percaktime, thuj o vlla iher Mirmjes :rolleyes: [/qb]
MIrditaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Ku je Provincialo ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa sa shum gjema kishte pas ai dreq kaktusi. Nuk e gzo dot zyrën e vet Ministri mër jahu. Ene masnej pysin robt se ça vështirsish ka qeveria /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Lenke, sa her të kom thon që t'i bish derës para se me hy ke zyra ime? :smash: :smash:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: o KOndre, une nuk i bi deres se jam the big boss /pf/images/graemlins/tongue.gif

o Kondre, si u skuqe ashtu mer amon kur te gjeta n'at fare feje :devil:
pate hall se mos spiunojsha eeee :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

O Kondre,pse se hapshe deren qepari,pash nerin? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mbrema rruga :wave:

I love new york

Primus registratum

ajo eshte "pash nerin se s'e hape deren qpare" :lol:

- nigho, me ka cu halla.... pash nerin e pse s'e hape deren shpare ti e re :lol:

oh ai Muharrem Hoxha me vdes muve :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Lenke, nuk qesh skuq prej turpit mi dreq jo. Po ta kqyrish mir pozën do e morrish vesh psen /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Blendo, deshe me pa ne ti spektakël e? Nuk e hap mo derën sikur ça të bohet. Do i vej shul ka mrapa :goofy: .

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol: :lol:

Normale se nuk e kom zakon me i bo ato gjojna. Duhet me pas i shtys shum të fort (ose me moj) që me arrit deri aty :goofy: .