Rr e Kavajes

it's me

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
nothing much pervec se n'a ka humbur pronari dhe pronaresha /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kudo qe te jene jam e bindur qe po punojne per te miren e popullit ndaj une per vete po i coj nganje kshu te madhe :kiss: :kiss:

happy friday :rockband:
Sa erdha nga puna :mad:

Ato puthjet i marr me kenaqesi une :kiss: :kiss:
(edhe te dyja per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif )

TEDI

Valoris scriptorum

ua kush paska ardhur . GJalle je mi . Ate HUnderrin qe ka Tangellik pse nuk flet mo ai . Bjeri i shpulle ne masnej puce ate prap...

I love new york

Primus registratum

itsooooo :wub: :kiss:

e prune koken mi, po na morri malli mi :angel:
si gru kryeministri qe je ku i bote pushimet ket vere /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ate krietarin, mire tha Tedi, hyji m'dru :rockband: po me dashuri amaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

duku ke vendi :kiss:

SERIOUS^GUY

Primus registratum

une jom nga rruga e kavajes e kom shpin mu ke bogdont ene jom tironc dem baba dem nejse me qe pash ket tem thash ti pergjigjem me respekt SERIOUS^GUY . :rockband:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ç'kina rrugaça? Ça ka bo vaki knej? A e vazhdo punën e vet qeveria apo jom tu burgos rob kot un? /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Tedo ... ti katnar selite je ... ca do te rruga kavajes ti ??? [/qb]
Obobo KUsh Flet Katnari Surreles . AS Shkozak Se ke Per NDer me t THirr mer Provincial ...

I love new york

Primus registratum

she she filluan keta, nje Nano nji Berishe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Boll more se mjaft i kemi ata dy gjelat e medhenj qe drejtojne pushtetin ,tashti edhe ketu ke virtualiteti me te tilla idera :smash:

o Walls, ti sa hyre ketu per here te pare direkte me percaktime, thuj o vlla iher Mirmjes :rolleyes:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mirmjesi lagja.

Lenke, lene çunin të flasi se nuk jena ke Veri ktu. Si ministër drejtsie nuk konstatoj nai shkelje ligji apo rregullorje /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Jepni çuna, mo fort /pf/images/graemlins/laugh.gif .

I love new york

Primus registratum

iiiiiiiii maskilinist /pf/images/graemlins/blush.gif :smash:

si more qeka OK

vje rrobi ke shpia jote edhe s'ta shkel najhere n'dere, sa e hap ti deren fillo ai direkte me tigan n'koke - qeka OK kjo eeee :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ç'hyte maskilizmi ktu :confused: ?

Masnej ti Lenke nuk e ke iden hiç se si venoset rendi e drejtsia :rolleyes: . Leji të tjerët të gabojn aq sa të jesh i sigurt se i rras mrena për koh të gjat /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po do rrij të të shpjegoj ty un tashti pse më bon Ministër Drejtsie :tipsy: .

I love new york

Primus registratum

maskilinizmi c'hyn ketu??? -t'a thom u /pf/images/graemlins/laugh.gif

shyqyr qe hyni i mashkell knej verdalle se ty t'kane rrethu Amazonat dhe ne inkoshinece ndjeve "the intictive call of the man" dhe i majte anen ati shokut /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja keshtu posi :goofy:

jo e re, nuk i lej hic t'gabojne, sepse gabimet e te tjereve i kushtojne popplit t'sinqerte :wink: :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

E pse tu ka mor goja ty ke llafi "poplli" /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
Masnej Blendin ça e qu ti (e hapa rrugën e thashethemeve /pf/images/graemlins/laugh.gif )? Masnej qysh kur je bo kaq psikologe ti që të morësh vesh që mu nuk më pëlqe me qen surrounded nga Amazona :angel: ?

I love new york

Primus registratum

une Psikologe jom, at profesion kom :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif

une nuk thashe qe s't'pelqe -ngaqe t'peqe shume, por ama edhe gjindesh si "helpless" kur te vje naj 'male friend" ndjehesh si me i fuqishem, as long as he dosen't mess with your Amazon :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendint ja gadis una hallin :smash:
kemi per t'a shkarku nga detyra -oj ky /pf/images/graemlins/tongue.gif

Indulgence

Primus registratum

Ku ka hup ai ministri im iher?! Kam njel pa drejtor! S'di cfar me iu thon gjith cafkave qe nji e dy ne i bin telefonit: "Eshte shoku Pllaqi aty? Jam kushurira dhe kam nje porosi nga tezja!" Kusherira my ars - i thashe kesaj te fundit. Pffff :rolleyes:

Kondrapedali

Kondrapedali

I never ndjehem helpless :shrug: . Gjithmon e sajoj i gjo me dal nga situata. Deri tashti nuk ka pas naigjo të cilën mos e gadis me i on apo me i tjetër /pf/images/graemlins/wink.gif . Psikon lene për nai tjetër se me mu nuk qit gjo n'drit :cool: . Më kan ofru me mor pjes nëpër studime si specie e çuditshme që jom po un du me njel gjithmon i çuditshëm kshuqë refuzova :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Deshën me më prek Amazonën time :angel: .

blendiys

Primus registratum

Po me Blendin c'paten xhanem? /pf/images/graemlins/laugh.gif
O thashethemexhinj,o rrugace,o horra /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] Ku ka hup ai ministri im iher?! Kam njel pa drejtor! S'di cfar me iu thon gjith cafkave qe nji e dy ne i bin telefonit: "Eshte shoku Pllaqi aty? Jam kushurira dhe kam nje porosi nga tezja!" Kusherira my ars - i thashe kesaj te fundit. Pffff :rolleyes: [/qb]
:lol: :lol: :lol: mire ja ke bo INdu. oj kjo, kushurira xhabaxhabaxhabaxhabxa :lol:

do kete ik me pushime ai ministri me siguri, ose osh duke bo ca negiocime qe te marri nje varke per neve te kabinetit :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif