Rr e Kavajes

ladouce2005

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

:lol: une frikacake /pf/images/graemlins/tongue.gif
po mendoja se me njifje pak me shume? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Shiraz ta kesh te qarte qe une "asnjhere" e perseris "asnjehere" nuk i bertas atij....edhe cuni eshte perhere"duke qeshur" instead of duke qare, zakonisht kur eshte orari i ngenies

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Najsi po kthehet ne vetvete /pf/images/graemlins/laugh.gif
he mi? te doli pija ty? /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

sweet eda

Primus registratum

ah c' ti boj asaj une shpise pa po te jete per ketu, ri una gjithe diten e gjith noten....
:wave: flasim neser

I love new york

Primus registratum

po frikacake e perkedhel mi - nga etja e dashurise /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

najso ik ti ik vrej puenen ene mos u terbo me i bertit burrit prej ktyre muhabeteve /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

Helene, sa enigmatike je ka i her ti :devil:
ca ke dash me thene me lart? s't'murra vesh hic :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

epo tani sa te te sqaroj une ty ne virtual, te sqaroj me mire ne real, kur te vi te te marr :kiss:

pastaj si i tha teto Ollga atit Koçit?

- sa bukur flisni ju artistet, asnje llaf s'te morra vesh :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

yes, une e gdhend shume bukur format trupore te njeriut, :cool: nuk e pe sa mire e kisha psonis ate qe bleva anej :devil: :goofy:

I love new york

Primus registratum

imagjoni cdo bejme kur te takohena, do n'a bin dhomt nga e qeshmja /pf/images/graemlins/laugh.gif

pahhh c'shpirtra humoristike kemi mor aman /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

schluessel.jpg

Erdha sa me i von Celsin Temes,por s´po gjeja kush nga keta te tre ishte.. :confused:

Se di.. kush Celes esht´i Uses,kush i Rruges,kush i Grimces.. :confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

:rolleyes:
Pse i ngaterron,Celsat me Drynin,mor´ cun..
Nga nji Celes,e kena t´gjith n´qaf.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Ajo jotja,ka Drynin,ndaj fli i qete)

Dhe mos harro..
"Dera e shpis mbyllet me Celes,kur del jashte,por s´do me thon,qe s´hapet prap.. /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s Un´ e kom nji Dryn te "Llapa",e di detyren time..(per Temen,e kom fjalen).. :tipsy:

Gjes... Evropionce..

/pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

haha :lol: e shof e shof
po una sjom nga ata te drynave mi ti :shrug: nuk besoj as ke drynat as ke celsat......se sa me shum ti myllesh gjonat aq me shume te fluturojne ene te humin /pf/images/graemlins/wink.gif une jam gjithmone pro te qenit pa celsa ene dryne Free me i llaf :tipsy: :thumbsup:

Guest

Plluqo ik e laj syte ihere,shko n´banjo,pi ne i kafe dhe pastaj ec e flasim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Jo per gjo,po jam e zonme dhe une..
Mbase mbaroj pune,deri atehere.. :lol:

FIXHI USA

Primus registratum

pllaqi gjithmone sa cohet ben dush ene lan dhomet /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj pi kave /pf/images/graemlins/wink.gif black pa sheqer :lol:
keshtu qe kur vje pllaqi ne kompjuter eshte gati :lol: :idea: