Rr e Kavajes

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Rr e Kavajes

Po çi kot m'qaf shiut ti mi Nice? Ti e paske tjetërkun hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Xhaxhi Pllaqi, e kom të metë të zanotit kte /pf/images/graemlins/wink.gif . Nuk mun t'lejoj njeri që t'hudhet si peshk fluturus e t'thot që di me punu drunin ma mir. Veç po qe im at ose nofta im vlla :shrug: .

ladouce2005

Primus registratum

:rockband: what's up pipla /pf/images/graemlins/laugh.gif
images

Kondrapedali

Kondrapedali

Ca shi, ca in-laws, ca drrasa e ca çekiça /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Zgjidh e merr.

Po ti e trete ate lunchin e famshëm? /pf/images/graemlins/tongue.gif

FIXHI USA

Primus registratum

jo per punime druni sta marr jo as me shkon ne men /pf/images/graemlins/laugh.gif e kisha llafin per shpia te gateshme

Kondrapedali

Kondrapedali

Maybe vetëm se un i boj ne me dipllom /pf/images/graemlins/laugh.gif . Pa firmën time nuk bohet shpija /pf/images/graemlins/tongue.gif .
(Ore o dal una që jom mo i mir o s'ka /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ke ino ti :rolleyes: .)

Indulgence

Primus registratum

Ne pa firmen e Pllaqit, nuk shitet Kondre... Mos ma nxef Plluqin se do perfundosh tu shit blue-prints per donuts tek stacioni trenit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush t'tha ty? Ta shes una under-table /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ore e merrni vesh juve që du me u grric un? S'të lejn iher robt me bo ça do. Ti e ke fajin Indi që nuk m'ftove ne mu atje ke decku /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

sweet eda

Primus registratum

hey guys listen.........my honey's b-day is on saturday, need quick suggestions, per b-day gift for him....please help on ideas

Kondrapedali

Kondrapedali

Pay him a nice girl /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ça natyre është ai? Ça pëlqen? Objekte apo momente? Do jeni vetëm apo me in-laws aty?

Na jep ca insight se kshu m'tym s'folet :shrug: .

Indulgence

Primus registratum

Lajmerim Gazete:
Kerkoj nje Arkitekt ose Inxhinier Ndertimi deck-esh qe te jete diplomuar ne Tirane ose Kanada :rolleyes:

Personat e intersuar duhet te paraqitin portofoljon e tyre personalisht ne adresen:
Deckless Residence by te Lake
North East, USA 05555

- Free board and Room provided for one week per arkitektin/inxhinierin, me kuc e me mac.
- Biletat falas nga Air-Preshi Airlines
- Please call: 1-800-Mbaje-Me-Shkum

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] ...- Please call: 1-800-Mbaje-Me-Shkum [/qb]
Alo ... alo ... alooooooooo :smash: :smash: .

hik piluni pra /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nice, harroje ate idenë e parë /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Shif për nai gjo që eka shum qef ai dhe fisi
:shrug: . Mos e vrit menien për paret se vet ka për ti la /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

aq sa mos te kthehet me ne shpi ku e pret ti qe bertet dhe cuni qe qan, por te rrije me "the dancer over his tired lap" :rolleyes:

sweet eda

Primus registratum

talluni ju talluni, une e kam seriozisht, qe nuk e kam idene se cafre do t'i blej......e di qe do dalim per darke diku, por thashe ti bleja edhe dicka te lezetshme(jo kemisha, apo pantallona)

Indulgence

Primus registratum

Najso - Una per shemull - i kom harru dhuratat maretiale. Mbaj mend vetem my 30 b-day (a looooong time ago /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe me erdhi limo surprize tek dera, ne m'coi te Copley Plaza Hotel and we had a very fancy private dinner in the Oak Room...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] aq sa mos te kthehet me ne shpi ku e pret ti qe bertet dhe cuni qe qan, por te rrije me "the dancer over his tired lap" :rolleyes: [/qb]
:lol: :lol: nji kjo frikacakja :tipsy:
po mire e re pse bertet ajo n'shi qe t'ja qisi trute atit t'shkretit :tipsy:
po leje mi te boj icik qejf ai per i dite qe ka lind /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj une nuk thashe vetem, gjithmone nen vezhgimin e asajt /pf/images/graemlins/tongue.gif