Rr e Kavajes

sweet eda

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

ja pra pronari te na jepte rrogat meqenese e kemi mbajtur gjalle kete temen keto kohet e fundit...une per vete du te me rritet rroga meqenese eshte fundviti, ose me jep nai bonus

I love new york

Primus registratum

shi shi si eshte ky pronari kur i cenohet emri i rruges mor amani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po si te kemi more shoku SHpati :wave:

blendiys

Primus registratum

Skam mundesi t'jua ve te dyjave njekohesisht (citimin eeeeee)
Por faleminderit per mbajtjen e temes me llafollogji dhe :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :book: .
Bonuset jepen ne fund te semestrit.

I love new york

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyyy bonuseeee :devil:

ca do na besh dhurate VIRTUALE per festat shoku SHpati /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: Tastieren s'kemi si ta hapim neve Blendo po ti vere icik ne pune fantazine tende qe shquhesh aq shume dhe mos u bej kernac se fundi fundit virtuale e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Apo nuk i them mire Najso :devil:

sweet eda

Primus registratum

I totally agree with you :thumbsup: :thumbsup: , hajt BB lodhe i cik trunin, se une me helenen duam dhurata

blendiys

Primus registratum

Une Shqip fola me duket,kerkojeni dhuraten online,dhe po nuk jua solla mos me thencin BB :devil:

I love new york

Primus registratum

Blendo kur dhurata kerkohet behet njecik shume materialistic dhe e humb vleren shpirterore pastaj :rolleyes:
Aq me teper qe eshte virtuale une mund te kerkoj nje gje qe kushton me mijra dollare dhe ti pa problem e nxjerr ketu, pune eshte t'i ta mendosh per secilen nga ne edhe une edhe Njasin ajo qe ti mendon thjesht duke na njohur virtualisht /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

iiiii sa i rrepte, me me embelsi more djale se na preke feelings tashi"shqip fola thote" sikur se lexova une, po doja te shihja sa i gatshem je...edhe meqenese jemi tek kjo e fundit dmth gadishmeria, kerkesa ime eshte : nje kartoline per vit te ri

blendiys

Primus registratum

Meqe jemi miq virtuale dhe ketu nuk ka kufi per shprehje,nuk ka rendesi vlera materiale,thjesht c'ju pelqen dhe nese per mua nuk perben ndonje pengese financiare ose (virtuale)do mundohem t'jua plotesoj..

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] Helene a ke te njejten mendje me mua???? e kerkojme apo jo??? [/qb]
hmmmmmmmm
ncuq :tipsy:
une du te ma gjeje Blendi vete, mqs dhe e sygjeroi, une s'kerkova gje :shrug: :cool: