Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Te pershendes me Wickeyn Helena :smash:
wiki.jpg

I love new york

Primus registratum

ohhhhhhhhhhh :wub: :wub: :wub: Aman se qen e mace vdessssssss
me kujtove macen qe kam patur dikur dhe s'e kam me :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

Pastaj mos ma zbut zemren me te tilla gjera se ne fillim me mobilizove per lufte. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

hot

Hotgirl

tjeta juj!!! si ju kam-..inin mir ini?
domoni do dal per gjah lepurushesh.,.do ti gri te githa..skam per te lone gja mbi faqen e dheut..
ne ujku le ti fryj ka mrapa masanej :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mroma knejna . O llapooooooooooo ku je mer se spo t kap iher online ... [/qb]
Leket qe i bo internet-cafe,mund ti besh fare mire nje karte telefoni me impulse te pergjysmuara,dhe keshtu pyetja jote per te qenit offline nuk quhet :shrug: [/qb]
Robo tani qe kan Trefishu Cmimet e telefonave harroje ene me t bo Zile ... Po kom i muhabet me t thon pranej t du online ...

I love new york

Primus registratum

Blendi eshte i vetmi per ngritje morale :tipsy:

e pa sa te mire e ka macken Blendi :devil: , si nuk eshte dhe vete icik ashu /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: (shaka eeee se me ty zihesh per kot Blendo) /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

ore si u bo puna e perleshjes mbreme, se mua mu desh te ikja, te flisja ne tel, po he qenka terheq blendushi kshu? na paska von edhe mace neper AF per te na zbut shpirtin e luftes

I love new york

Primus registratum

he pra he fol ti dhe une qe isha bo gati me armatime mendore per luften kur TAK ai m'a di te vetmen butesi mua me zjerr macken aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

hi pipellat e rruges se kavajes

ç'kemi njehere,
nga keni humbur,
me ka marr malli shume fare, po s'kam patur kohe te hyj ne linje.

si ja keni kaluar njehere?me keni kujtuar ndonje çik, apo hiç fare mendoj...

nejse, LD e lindi bebin apo akoma?
kije parasysh foton lali ok?

it's me- ja s'ka hyre hiç ktu me duket mua se as mailin tim se ka lexuar...
where are youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???? :kiss:

ika tani,
nje pershendetje te gjithve :wave: :wave: