Rr e Kavajes

hot

Hotgirl
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Tomahawk:
[qb] hajde hajde si paska plas muhabeti ktu....

pa he iher a e mbani mend kush ja preu zhulsit bishtin??? :lol: :lol: :lol: [/qb]
:devil:

Erison700

Forumium maestatis

home si boni ju sikur ska pas i cun t'hajrit qe ju ka ngacmu juve...sa mendje madhe jeni :rolleyes:
po pse vetem zhulsa ka pas tirana...apo ato cunat e mire ju kan thu zemrat juvene sdoni ti permendni ene tani e kapni me lirin... :rolleyes: :shrug:

hot

Hotgirl

shi ky po mbro vedin /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

dale te gjuj icik una teshti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sandrro, :cool: o me? :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shi ky po mbro vedin /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te drejten e kam qe te permendem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb]
[qb] shi ky po mbro vedin /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te drejten e kam qe te permendem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
permenu rini,se bot asht e juja! :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

eeeehh po te ka faj lulka moj, nje fjale thashe une"zorraxhi" dhe ky hopa u hodh si gjel.
cuna te mire ka pas plot, dhe s'na vjen fare zor t'i permendim, se kane qene si shpirta, dhe ia kemi kalu mire, po shumica neper oborret e shkolles, apo poshte pallatit tipa halabakesh rrinin.

Erison700

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
te drejten e kam qe te permendem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
permenu rini,se bot asht e juja! :tipsy: [/qb]
po pra se ty te hiku mosha
donna_di_SanSperate_x.jpg

hot

Hotgirl

mafishe,co ajo none ashtu re?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hika hika..ciao :wave:

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhhhh koha e halabakeve
amon se kur mi terhiqshin ato shapkat me ato komet e qelbta veres neper xhiro ka mrapa, pa e kthy koken e dishe ca tipi do kishe verdallo /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] eeeehh po te ka faj lulka moj, nje fjale thashe une"zorraxhi" dhe ky hopa u hodh si gjel.
cuna te mire ka pas plot, dhe s'na vjen fare zor t'i permendim, se kane qene si shpirta, dhe ia kemi kalu mire, po shumica neper oborret e shkolles, apo poshte pallatit tipa halabakesh rrinin. [/qb]
hahahahahaha :lol: :lol: :lol: cme shrive ti mu...po vetem zhulsa te paskan ardhu ty poshte pallatit??? mir ta kan bo ty qe nuk u hidhje nji kov me uj.

sweet eda

Primus registratum

qyqa cuno, uji me zor e kemi pas mbush, kater vjet e kom ngrejt me kova nga kati i pare ke i treti, t'i hidhja ene atyne uje, ene te me mbyste mami per ujin pasanej :tipsy: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: ah historite e shqiperise se shkrete :rolleyes: :rolleyes:
me kovat me uje dhe netet pa drita etj etj

une kam qene dhe ne kat te peste, imagjinoni icik udhetimet me kova :mad: :mad:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga LuleMosMePrek:
[qb] ah historite e shqiperise se shkrete
me kovat me uje dhe netet pa drita etj etj

une kam qene dhe ne kat te peste, imagjinoni icik udhetimet me kova [/qb]
rrofte pallati ime qe ska pas probleme me ujtin /pf/images/graemlins/laugh.gif (shyqyr se ne una ne kat te 5 isha)
le qe ku di gjo una se ne vere kam qon ne durres..
atje po qe kam majt kova si derri :mad: :mad:
pranej jam bo ene gjith muskuj /pf/images/graemlins/laugh.gif me ta vesh ne grusht te lej nven /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita iher Knejna cere boni juve . Si po ja kaloni e popull ktejna . HIka ne erdha ka po shifena mo vone ...Moce dil mi anej ka msn se na thave syte /pf/images/graemlins/wink.gif