Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Shote a meno qe kjo tema duhet ul nga "feature topic" qe ti japin shanc dhe temave te tjera qe frekuentohen shpesh te ngjiten ne karriere :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

kshu thomi ne una /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :devil:

shife po se boni efektin /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

o teta edukatore a ti rraf pak ato kalamojt e grupit tjeter?! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

sweet eda

Primus registratum

meqe kisha kohe pa hyre dhe cdo gje ishte bere me leje, thashe te kerkoj edhe une leje njehere, s'kam kerku leje qe ne kohen e gjimnazit, kur i thoja atyre te mive qe doja te shkoja ne party sonte.

sweet eda

Primus registratum

po kjo rruga sikur u be i ciksi e vjeter, kur propozova une te nderronim rruge s'donit juve, pale na ka dale edhe tema e brrylit....ec e merru me halabaket e brrylit tashi.

p.s. no ofences per ate me siper, po brryli njifet per kshu llojesh.

I love new york

Primus registratum

moj Najso
e di ti qe temen e brrylit e kam hap una eeee :lol: :smash:
Qellimi i asaj teme eshte per t'u takuar dhe pershendetur me komshinjte e vjeter moj e jo per te diskutuar halabaket.
Aman me thuj qe s'ka pak naj lagje ne tirane qe ka pas kontigjentin e vet te te fortve apo halabakeve :devil:
pastaj te gjithe ata qe kane qene ne kohe time te pakten ose nuk jane me fizikisht ne ket jete ose jane larguar :rolleyes:
Sec jane keta te rinjte s'e kam idene se une kam 5 vjet e ca qe s'jetoj me atje :angel:

sweet eda

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e dija qe do hidheshe lol....hahahahah
s'po pushoj dot nga te qeshmet...e di mi lal e di qe halabaket jane gjithandej edhe te siguroj une qe ke lagja ime jane me te fortet, e di ti.

I love new york

Primus registratum

e e e di :devil:
e bone per te me provokuar eeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
papapapa dhe une sa te fuqishme e paskam ne inkoshience ndjesine e lagjes :rolleyes: :lol:

sweet eda

Primus registratum

imagjion po te me kishe perballe!!!qyqa none apo s'je ene 2 metra do ma kishe pre veshin :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. kjo shprehja e fundit nga halabaket e lagjes

sweet eda

Primus registratum

mos na boj ene Mike Tyson tashi..ta haj veshin thote, pse mi ku jena ktu ne ring eee???

po mire ti ke brryli e ke pas shpine??