Rr e Kavajes

Erison700

Forumium maestatis
Re: Rr e Kavajes

eh me duhet te marr te gjitha mesimet ne CD per ti hapur ne shtepi dhe kjo me kushton nja nje jave plus nje jave tjeter per te bere gati plackat, dy jave, pastaj do te nisem.

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] tani jam me mir dhe shenjat po hiqen pak nga pak.
makinen e mora nga karrocieri por ce dua pa patent. kam menduar te bej pak pushime andej nga shqiperia. dmth kete muaj do iki ne shtepi (mio dio finalmeeeeeeeeeeeeeeeente) [/qb]
Mos e .......... se ke shoke(nje muaj pa makine e patente)
Ti po e rregulloke po timen qe nuk kishte hidraulik ta merrte persiper

ladouce2005

Primus registratum

xandri po ti ke bere aksident? :eek: GOD!
shpresoj te jesh mire dhe uroj te te kaloje shpejt, cdo pasoje /pf/images/graemlins/frown.gif
l'm sorry!
kalofsh mire ne Tirane dhe n'a kujto kur te hash ndonje gjelle mamaje, se na ka keputur malli. edhe per era shtepi ku jemi rritur, dhe per gjithcka. :wub:
lum ti!

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] cuno mlidh i here kockat ...se mire se ke shpetu me aq! amon te keqen se ti thu se te ka shkund breket shejtoni mbi koke! :shrug: [/qb]
Do ket pas nanji gjo mrena ke breket, se kot s'e ka emrin shejton ai.

I love new york

Primus registratum

Xander c'jane keto qe degjova more??? aksident :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
shpresoj te jesh mire tani, shyqyr qe ishte me aq dhe sherim te shpejt :kiss:
Bej qejf nga memedheu dhe na kujto :wave:

blendiys

Primus registratum

Po ti mer Xander,deri dje i jepje mesime Diavoleses per patenten,kurse sot na paske bere aksident :smash
Ahhhhh mor amator motorash!

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: to grricesh vete per Zotin, une t'u qene mire e bukur ene paqedashese :angel: ti na kujto luften tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

edhe une ne fakt I am fine dhe s'po du me u zi, dola edhe me DOuce per dreke sot edhe u kenaqem keshtu qe me vazhdon good mood /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

O Lal,ne se dole me La Doucen pa breke,mua nuk me itereson,edhe une jam ne good mood (ne me mire) /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Blendiiiiiiiiii :smash: :smash: :smash: :lol: :lol: PER Dreke dhe jo PA Breke

Ti tamam qe qenke ne good mood (dmth juve)sot :devil: :devil: :devil:

Guest

blendo me jep i cike adresen e yahoos e flasim atje per foton..ok ?

I love new york

Primus registratum

apapapapa plasen cokollatat (oops dmth fotografite dhe ketej) :lol: :lol: :lol:

dotte mos e ngacmo cunin se...... :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif