Rr e Kavajes

ladouce2005

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

blendi, helen, hi njehere :wave:
une jam paqesore per vete (dhe pse isha pro luftes ne irak)
dhe do beja te pamunduren te ruaja paqen, sidomos ne AF :devil:
kurioziteti me shtyu te provokoj pak gjendjen, dhe meqe pergjigjet ishin shume frutdhenese nga te dyja palet, po ju le te qete ne "grindjet" tuaja pa zarar :devil:

Erison700

Forumium maestatis

Blendo a ke probleme ti plako...
ma bej nje zile mu sidoqofte /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

tank.jpg

ladouce2005

Primus registratum

ca bo shoqnia sot per ty ore :eek: ...papapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
hey xandri si je ti? hoto erdhe moj :smash: :kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] hi te gjithve se qe nje hyrje furioze ajo e imja. :wave: [/qb]
ej ej si u bere?????? Hajde se po na bo merak... tashi /pf/images/graemlins/frown.gif :wave:

Erison700

Forumium maestatis

tani jam me mir dhe shenjat po hiqen pak nga pak.
makinen e mora nga karrocieri por ce dua pa patent. kam menduar te bej pak pushime andej nga shqiperia. dmth kete muaj do iki ne shtepi (mio dio finalmeeeeeeeeeeeeeeeente)

Guest

iiiiiiiiiiiii po si ore??? ja kalofsh mire lali! se paske per tu kenaq...po per vit te ri sdo na vijsh mo? :confused: :cry:

Erison700

Forumium maestatis

them te rri deri ne dhjetor dhe kur te vi do te vi sa per pak kohe dhe do te shkoj ne ndonje vend per krishtlindje. deri tani votat me te medhaja i ka praga, nese jo kam qef te shkoj njehere ne londer

hot

Hotgirl

[qb] tani jam me mir dhe shenjat po hiqen pak nga pak.
makinen e mora nga karrocieri por ce dua pa patent. kam menduar te bej pak pushime andej nga shqiperia. dmth kete muaj do iki ne shtepi (mio dio finalmeeeeeeeeeeeeeeeente) [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif befsh qef andeja..do na mari malli :wub:

Guest

cuno mlidh i here kockat ...se mire se ke shpetu me aq! amon te keqen se ti thu se te ka shkund breket shejtoni mbi koke! :shrug:

Erison700

Forumium maestatis

po prandaj mendova te shkoj ne shpi. dua nje pushim dhe pak jete diferente nga ajo qe kam ketu. dua pak jete shtepie, te mos mendoj me ato gjera qe po mendoj ktu.
me ka marr malli te dal ne kat te dyte, ne verande dhe te pij ekspresin e mengjezit. ktu kur behet fjala per ekspres duhet te gjesh kafe' italiane.

Guest

edhe une para ca kohesh kisha nevoje per pushim dhe bera si ti u ktheva ne shtepi...por kthimi eshte akoma me i hidhur se te qendrosh aty ku je.

ehhhh te shkretet ne qe ngrene streha kudo pa ngulur rrenje asgjekundi :shrug:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] tani jam me mir dhe shenjat po hiqen pak nga pak.
makinen e mora nga karrocieri por ce dua pa patent. kam menduar te bej pak pushime andej nga shqiperia. dmth kete muaj do iki ne shtepi (mio dio finalmeeeeeeeeeeeeeeeente) [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif befsh qef andeja..do na mari malli :wub: [/qb]
edhe mua /pf/images/graemlins/frown.gif . por besoj qe do te degjohemi dhe kur te iki. por jo si tani. kur shkoj ne shtepi sikur nuk me del dhe aq koha per te hengur /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ee..ska gjo po ho..boj qef sa je anej..kur do nisesh?! /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

snadro te fala ka gruja se ju desht me ik me urgjence /pf/images/graemlins/laugh.gif i rane sirenat e shtet rrethimit.

Kur ke vendos me u nis? hajt se ishalla po bojm i dore domino para se te nisesh se vec ti loz domino me mu :rolleyes: :angel:

pacim se ika ne une tani per nja 2 ore