Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

MIredita Knej cere bohet ktej me ka rr e Kavajes me se e di qe kom bo ca mungesa por serish erdha ketu ne mes tuaj Ika ene erdha ka po shifena mo vone me kismet Arrivedociii :wave: :cool:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mistreco,po ti nga ishe??apo pushime!
Ndeshjen mbreme e pe apo jo :wave: [/qb]
Nuk vajta Blendo.Pastaj isha dhe i lodhur se me dt.27 ne darke u ktheva nga pushimet.Dhe ata pisat u rrafen keq ne Tirane.M.gj.s. duhet te shkoja si tifoz i Dinamos qe jam.

ladouce2005

Primus registratum

miredita rr kavajes
hey Mistreci e njejta gje me mua, stones e floyd ne gjimnaz, aznavour et kaas ne france
"hier encore" eshte nje nga te preferuarat e mia /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

ooo hai hai kavaja pipell. A jeni si jeni burra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Burra t'forte apo hec me t'shtyme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje La Douce se qpar isha i zon me nusen. kishim ca nga ato mosmarrveshjet e rralla bashkshortore :rolleyes:

Erison700

Forumium maestatis

huh nuk e di ajo sa m'ka merzit kto kohet e funit. Sa endrra i kam pa un me ate ene kur zgjohesha shikoja qe shotja pale ku ishte :smash: :smash: :smash:

hot

Hotgirl

po re du qiqrra ne hell!! mi gjen dot?! smi gjen!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ene me mer me t'mira hec se kam qon e merzitme :devil: /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

po t'i thuji Xandir psh ca do qe ai te te beje ty qe te te marri me te mira, japi naj hint se ai i shkreti rri e munohet si me ja bo qejfin une ksaj :devil: :devil:

Hi Kavaja street- Gjinoooooo Fikun /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif film i madh per bese :thumbsup: