Rr e Kavajes

miyuki

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

do i kene gje teper thua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

miyuki

Primus registratum

ne rregull zoti mesues,

betohem perpara flamurit dhe portretit te xhaxhit Enver, qe qe tani e tutje do te mundohem te jem me e perqendruar ne mesim /pf/images/graemlins/tongue.gif

miyuki

Primus registratum

oups e harrova me duket :tipsy:
nejse e the ti per mua /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anana

Primus registratum

Miremengjes kavajsa. :wave: Megjithese ketu te une po vjen dreka tashi.
Vetem Miuku me Blendin e paskan fillu xhiron sot... Une nuk do rri shume thjesht thashe t'ju pershendes nje here...

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] do i kene gje teper thua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mundet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

E rruga Kavajes si jeni mire eee.Ju pershendes te gjitheve.Çunave ju jap nga nji birre ndersa gocave nga nji akullore,se i bojne te mira ketu tek kjo rruga juaj.Raki konjak,wiski s'ka.
Andej nga rruga Myslym Shyri ça bohet njiher ,apo hiç.Le qe harrova nuk ka teme"Rruga Myslym Shyri".Mbase i shkrepet Hotit dhe e hap nji te tille.Po kush te le me e hap se,mezi u dhane fondet nga bashkia per te mirëmbajtur rrugen e Kavajes hapur.
Po me uren ça paten xhanem.
Ç'te keqe ju bote kjo ure.

Seriozi

Primus registratum

Harrovanji diçka:gocave ju jap dhe nga nji te puthme :kiss: (kjo nuk eshte me detyrim).Apo nuk jam lare sot,tamam si jevgush i nxire nga dielli dukem.

ladouce2005

Primus registratum

hello rruga kavajes /pf/images/graemlins/smile.gif
mistreci te paskma lagjar se dhe une myslym shyrse jam /pf/images/graemlins/smile.gif
ah kisha nje pyetje per ty mistrec: nuk po e bej dot lidhjen e stones-ave me aznavour-in :confused:
sidoqofte, te dy llojet e muzikes jane te preferuarat e mia aussi /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] E paskan gdhire keta koleget duke diskutuar per ceshtje kokash :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: e para pa koke s'ka jete keshtu qe koka eshte shume e rendesishme dhe sa per te gdhiren, te pakten neve kur ikim themi "naten e mire", i guess ca te tjere, they don't :shrug: :tipsy:

hot

Hotgirl

mistrec spo ma ma me e hap!!
hape iher ti se pronare e shum temave jam un /pf/images/graemlins/laugh.gif

paaaaa sa mka mor molli me honger akallore ke behari :rolleyes:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb]
ah kisha nje pyetje per ty mistrec: nuk po e bej dot lidhjen e stones-ave me aznavour-in :confused:
sidoqofte, te dy llojet e muzikes jane te preferuarat e mia aussi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Stonsat kane qene te preferuarit e mi qe nga shkolla e mesme.Per mua kane qene dhe jane njishi,ndersa Aznavour dhe disa kengetare te tjere te muzikes franceze kam filluar ti pelqej kur erdha ketej.