Meqe jam me pushime,edhe kam shpenzuar ca pa karar,preferoj te me qerasesh,cmimet surprize :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a te te qerasim apo do na qerasesh?! :devil: [/qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]blendi@be te keshilloj qe postimin tim te mos e ruash ne diskete. RREZIK VIRUSI ! /pf/images/graemlins/tongue.gifJa ku doli edhe nje goce e forte /pf/images/graemlins/wink.gif ,kete postimin tend po e ruaj ne diskete qe ne te ardhmen mos i besh bisht qerasjes!! [/qb]
Dua tju jap disa keshilla para se te vini ne Selite.
1. Te jeni te pajisur me certifikate personale me fotografi
2. Nje vertetim qe jeni banor te Rr. Kavajes
3. Nje vaksine kunder terbimit
4. Te jeni te pajisur me veshjet e nje polumbari
5. Te keni me vete 1 kg sheqer, 1 kg oriz, 2 kg miell
Ju pres me mall! :rockband:
Hihihihihi po pse vetem kta din ti shujn zjarret eeee??? Sekreti im esht qe un di ta ndez dhe ta shuj.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] gati mi madje kam edhe keta rrushat per ndihme
![]()
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]![]()
sheeet ti se vetem ata qe te dun fort te japin shpulla. A me do aq shum ti o lepul?Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]erdha una..e te ta kpus nje shpulle nga dashnia e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Xander:
[qb] Eeee ju lumte, zihuni dhe duhuni, duhuni dhe zihuni. ku eshte shotja ku eshte, se nga qe e dua aq forte dua ta fuse njehere ne dore edhe.... :smash: :smash: :smash: [/qb][/qb]
uuuuuuuu mo shum se aq!! a ta demonstroj fizikisht?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Xander:
[qb]sheeet ti se vetem ata qe te dun fort te japin shpulla. A me do aq shum ti o lepul? [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]erdha una..e te ta kpus nje shpulle nga dashnia e?! [/qb]Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Eeee ju lumte, zihuni dhe duhuni, duhuni dhe zihuni. ku eshte shotja ku eshte, se nga qe e dua aq forte dua ta fuse njehere ne dore edhe.... [/qb]
nuku ma shef ca ore e kam shkrujt?!Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Nuk je ne shkolle ti Hote? Kshu sikur the [/qb]