Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

gati mi madje kam edhe keta rrushat per ndihme
929-fdny_cover.JPG

634-fdny_lahoda.JPG
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja se me i pa sandrri ata sdo mo me i nez zjarret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Kur te kaloni kendej nga une (nga Selita) me beni nje ze, tju jap nga nje kafe. Kemi respekt ne ketu per ju andej nga rruga e Kavajes. /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Kur te kaloni kendej nga une (nga Selita) me beni nje ze, tju jap nga nje kafe. Kemi respekt ne ketu per ju andej nga rruga e Kavajes. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja ku doli edhe nje goce e forte /pf/images/graemlins/wink.gif ,kete postimin tend po e ruaj ne diskete qe ne te ardhmen mos i besh bisht qerasjes!!

blendiys

Primus registratum

Po dihet,une do le ca leke me Ted e shoke dhe kompesohem diku tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

nice-o ca po ta ni ty mi goc!! ty tkom mor npatronazh una /pf/images/graemlins/wink.gif ..kam per ta dhon i kafe n'mes te shyri hillsit e le te plasin na inati blendi me shoke :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Shi shi si paska shku puna,tu u krenuar me je kafe,dreka e darka ka ketu se ndryshe nuk vi una

hot

Hotgirl

robo kap ne ti najnji e qerase u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] nice-o ca po ta ni ty mi goc!! ty tkom mor npatronazh una /pf/images/graemlins/wink.gif ..kam per ta dhon i kafe n'mes te shyri hillsit e le te plasin na inati blendi me shoke :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hoto rrofsh yllo, e ko thon Shyrs Hills-at rob persmari!!!

p.s. e kam bo telef ate rrugen tu pi kafe lal

hot

Hotgirl

po mir per hir te kohrave te shkuara,ne un ne ti mas nja 4 vitesh /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

blendiys

Primus registratum

Hoto dhe Nice!!po ju a keni ndonje mendje per qerasje ne future /pf/images/graemlins/laugh.gif ???

hot

Hotgirl

blendo i kina me plane afatgjata /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne ti aty futesh mduket :devil: