Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] O BLENDI BE PO SA VJEC JE TI QE PASKE BERE USHTARAKE TEK QEMALI?
MOS KEMI QENE NE NJE KLASE?
E MBAN MEND PUSHKEN MODEL 51 (APO 56 E KISHTE DREQI)? [/qb]
Aty tek Qemali kam patur nje pjese te mire te shoqerise,edhe vete nuk e di pse me terhiqte te lija oret e mesimit dhe te endesha korridoreve boshe te Qemalit
(Pushka model 56 :lol: :thumbsup: ) [/qb]
O Douce po gjute mi ai anej, korridoreve prandaj linte oret e msimit dhe endeshe ke Qemali
ka pas gjujt me siguri ato vitet e para ose te dytat /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

aty po e po , po po flasim mbas periudhes se arte te kopshtit ku t'a varnin te gjitha femrat se i jepshe cumcakiz :lol: :lol:

hot

Hotgirl

shi shi!! blendi bote shfaqje te huaja ke shkolla ime :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shi shi!! blendi bote shfaqje te huaja ke shkolla ime :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Se di ti qe une vdes per shfaqe te huaja!!

hot

Hotgirl

e di e di!! ca kohe deshe tma ngjisje dhe mua semundjen /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

mirembrema te gjitheve!
kalamoja c'kemi?
paska plas roncem knej nga rruga kavajes mmmmmm....!!!
po ti Blendo ke shkolla ime e gjejshe me gjujt? ndoshta e njofim ndonje viktime ose jemi vete ndonje viktime e juja /pf/images/graemlins/laugh.gif
just kidding!

ladouce2005

Primus registratum

he mi HOTO sa e poshter qe je, se shaka po beja
pupupu, s'guxo robi te boj i cik gallate, e hongra tashi /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Blendi ka viktimizu gocat ke Qemal Stafa /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :lol:
ec mo po marrim icik materjal per ke tema e thashethemeve se kihste ra pertoke :rockband: :rockband:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] mirembrema te gjitheve!
kalamoja c'kemi?
paska plas roncem knej nga rruga kavajes mmmmmm....!!!
po ti Blendo ke shkolla ime e gjejshe me gjujt? ndoshta e njofim ndonje viktime ose jemi vete ndonje viktime e juja /pf/images/graemlins/laugh.gif
just kidding! [/qb]
Po pra,me kishin vene edhe epitet,Don Huan de Carlos!!
Just kidding /pf/images/graemlins/laugh.gif