Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

easy Tiger /pf/images/graemlins/laugh.gif
une nuk e kisha llafin qe ishin njerezit qe e frekuentojshin Kavaja street zhulsa, (se dhe une kam qene e flakte athere ne frekuentim)e kisha llafin per kontentin e disa mesazheve qe une mendoja qe ishin bere pis.
kaq :shrug:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kallare na fal per injorancen na politika jashtme,po cer o rreshtorja me?! :confused: [/qb]
Spaske bo ushtarake tek Stemal qafa ti lali?? [/qb]
harrove ti qe jam e vogel una?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

hot

Hotgirl

:lol: :lol:
epo smka kap vrrulli ushtarakes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

O BLENDI BE PO SA VJEC JE TI QE PASKE BERE USHTARAKE TEK QEMALI?
MOS KEMI QENE NE NJE KLASE?
E MBAN MEND PUSHKEN MODEL 51 (APO 56 E KISHTE DREQI)?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Sorry Luaneshe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ish shkruese e flakte tek Kavaja Street [/qb]
Une luaneshe jam se e kam edhe me orskop /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
apapapa sa me pershtatet mor aman /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] O BLENDI BE PO SA VJEC JE TI QE PASKE BERE USHTARAKE TEK QEMALI?
E MBAN MEND PUSHKEN MODEL 51 (APO 56 E KISHTE DREQI)? [/qb]
Kush e ka pas zysh anglishte Anilen ke Qemal Stafa, po matematike ju ka dhene gje Zamira?
Une s'kam qene atje per vete po i kam mikeshat e mamit kto /pf/images/graemlins/laugh.gif , well Anilen a kam vete mikeshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

shih shih nga rr e kavajes, kalun ke mine peza, ca doni ka qemali amon??!!!....brenda kufijve ju lutem shume

I love new york

Primus registratum

e mir aty, ka shqiptar qe t'i permbahet kufijve, neve shyqyr qe na u hapen dyret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita rr kavaje cere bo tina se ste kom shkel u bo ca kohe . Ika ene erdha ene ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ...

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] keni naj gjo kondrra qemalit juve e?! :smash: :smash:
mos ma shani shkollen!!! [/qb]
Se ma ka bere babi mua :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] O BLENDI BE PO SA VJEC JE TI QE PASKE BERE USHTARAKE TEK QEMALI?
E MBAN MEND PUSHKEN MODEL 51 (APO 56 E KISHTE DREQI)? [/qb]
Aty tek Qemali kam patur nje pjese te mire te shoqerise,edhe vete nuk e di pse me terhiqte te lija oret e mesimit dhe te endesha korridoreve boshe te Qemalit
(Pushka model 56 :lol: :thumbsup: )

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Miredita rr kavaje cere bo tina se ste kom shkel u bo ca kohe . Ika ene erdha ene ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ... [/qb]
tedo ku je mer trim,ke sa kohe pa na ardh knej!! ku ke qone e?! plazheve tu bo qef apo tuj punu ne ti?! :wave: :kiss: