Rr e Kavajes

sweet eda

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

me fal por kete stracciatellen, se kuptoj una me duhet te hap :book: ta gjej ne fjalor, lashe nam lashe, dikur italishten e thaja sot, jam bere mek mek..........ja ku ke kete
seg_gel_120.jpg

blendiys

Primus registratum

Straciatella eshte akullore,krem dhe me copa cokollate brenda,nuk me kujtohet emri tamam italisht(sorry for bad spelling) :cry:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] me fal por kete stracciatellen, se kuptoj una me duhet te hap :book: ta gjej ne fjalor, lashe nam lashe, dikur italishten e thaja sot, jam bere mek mek..........ja ku ke kete
seg_gel_120.jpg
[/qb]
Nice!kjo eshte me lajthi,mmmmmmmmmm i shton ca drops of Baileys dhe :goofy: :goofy:

sweet eda

Primus registratum

goxha mire goxha mire.........tani do haj nje akullore se rastesiht shkova ke feigoriefri dhe pashe qe kisha nje te pahapur, yyyyyyyyyyca qejfi.ika

sweet eda

Primus registratum

eh tallu ti tallu, e kam seriozisht une cuno!!!, s'ka gje me te shpifme se nje femer qe vjen ere cigare

it's me

Primus registratum

edhe une du me e lene cigaren, si i behet hallit :shrug:
Blendo per ate cigaren me era femer mos e kishe gje fjalen per cigare me ere parfum femrash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Po nje cigare qe vjen era femer,akoma me keq :shrug: [/qb]
ku jane keto cigare more se do ishin cmen meshkujt, kushedi se sa leke kishte per te shku paketa :lol: :lol: :lol: [/qb]
hihihihihihihihihihihi po te ishin kto, un do ta kisha lon fare duhanin.

sweet eda

Primus registratum

na e thuj sekretin e lenies lol, une jo se jom noi fanatic, nga 2 a 3 pij, po du me e heq qafe fare