Rezistenca!

Mark

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Yoda flet keshtu. Yoda ngadale dhe qete veten argumenton. Yoda me Kordelen dakort eshte. Nuk ka te djathte me intelekt. Ne te ardhmen vetem te majte ka.
Forca qofte me ty.

olti

Neo

Telefono Casa - telefono casa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Olti, ELITA eshte autoriteti moral, intelektual dhe shoqeror dhe ka si baze intelektualizmen dhe karakterin e spikatur.Ky eshte definicioni im per eliten.Ate c'ka thone amerikanet nuk e lexoj fare.

Une zbavitem kur ai dikush qe hap nje teme per diskutim i hap edhe rrugen diskutimit, dhe jo direkt mas kundershtise se para fillon e hedh shkelma.Ai nuk eshte diskutim por imponim, plus te percaktosh dhe te guzosh te japesh nje opinion keshtu (a priori po them une se baza nuk ke) se 'cjam une eshte teper BIZZARD, ndaj kujdes here tjeter.

Ti zbavitesh kur acaron te tjeret??!! Do beja shume habi nese do e gjeja veten ne nje diskutim me ty nje here te dyte pasketaj.

Shiao :cool:

P.s.Bebuth /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

olti

Neo

Ja ketu e dhe edhe ti nje perkufizim dhe nuk jam aspak kunder. POR pikerisht duke u bazuar ne kete perkufizim qe dhe atehere nuk mund pranosh ate qe pranoje me sopate pa dhene argumenta, para disa oreve. Prandaj dhe une thashe ato qe thashe edhe se ne menyren time. Kjo pra Kordelja. Ke zakonin qe ato qe ben vete ti shohesh tek te tjeret. Ndersa te tjeret dhane perkufizime dhe argumenta ti jo, por prap thoje shkurt !S'KA! Por prit pak se /pf/images/graemlins/wink.gif Nejse. Une te shoh vetem ty qe perdor imperativin edhe se ti ke qef ta shohesh tek une apo kushdo tjeter; une terhiqem dhe pranosh shpesh te terhiqem, ndersa ti asnjehere.

Ciao e fai la brava. Mi racomando! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

dhe ti je ketu per te na treguar te verteten absolute...besoj

If ever /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

si beri vaki mu ap faqja e rezistences sot :eek: duhet me ardh gjithmon ne oren 2 t'nates se ja fusin gjumit rojet mduket

bebivogel

Forumium maestatis

hello Lara
kam vendosur te ve nje govate te madhe mu ne mes te dhomes ... ta mbush me uje te ftohte e te fle aty :idea: ... ( nuk punon air conditioner) as ventilatori s'ben gje ... :cry:
PS: e postova kete fillimisht tek trupi e shendeti gjithmone duke menduar se jam tek Rezistenca ... ay ay ay ... :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Bebuth sa here e bej une ate punen e postimit gabim kur jam me nerva /pf/images/graemlins/laugh.gif

Laraaaaaaaaaa ku eshte Jula mi :shrug: sec kish postua tje ke Vrojtimet, e vertete :confused:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Hej beba po c'ne ne kete ore???

Dil ne pishine dhe lahu. Apo ke frike mos ja kris shiu??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk me ze gjumi nga vapa ... plus jam djegur e ne plazh e ska asgje qe me freskon ... te kishte pishine ne kete ore kisha vajt ... po s'ka ... :mad:
Ju andej si ja kaloni? /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Bebuth sa here e bej une ate punen e postimit gabim kur jam me nerva /pf/images/graemlins/laugh.gif

Laraaaaaaaaaa ku eshte Jula mi :shrug: sec kish postua tje ke Vrojtimet, e vertete :confused: [/qb]
lere lere se une e kisha per here te pare ... :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, lere se me kujtohet nje histori me ate Vajin e plazhit qeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vaji te djeg moj deri ne Grade te trete te con /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

O Lara kam nja nje jave qe mundohem te gjej nje fjale italiane qe percakton nje prostitute te ngjashme me ate japoneze, Geishen, por nuk po e gjej dot /pf/images/graemlins/frown.gif Mos ju kujtohet gje juve? :shrug:

Alket dhe Korde une jam α dhe ω /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

JO /pf/images/graemlins/frown.gif

Kam pare nje film ku behej fjale per keto lloj grashe. Keto i perkasin periudhes se kohes se re. Andej nga koha e Kazanoves, diku ne Venecia. Keto femra ishin nga familje te mira, por shkonin per para apo per pozicion te mire me meshkuj te pasur dhe me pozita. Mua me vjen ne mend fjala Cortegiatrice (nuk e di nese e kam shkruatur mire) por nuk eshte ajo qe kerkoj. :smash:

Thjesht fiksim, se per asgje nuk me duhet. Me vjen inat pse nuk me vjen, se ne maje te gjuhes e kam.

Blendi

Primus registratum

Une kam tasqebap me vete. Te iki ta ngroh dhe hame bashke, ti atje une ketu? E lejm me orar, dhe bojm edhe i dor muhabet tu honger.
lol

olti

Neo

Kozakizem vjen nga kozak, dmth rus. Kozaket ishin pjesa me luftarake dhe e forte e shoqerise dhe popullit rus dhe sllave te lindjes ne pergjithesi. Kozak duhet te vije nga gjuhet turko-altaike dhe dtth kalores.

Per Laren /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Flejta ne 1, u cova ne 6:00 /pf/images/graemlins/blush.gif
Do kisha gerthitur edhe me fort Du Gjum!, pastaj do kisha ik menefrego drejt e ne shtepi per te fjet, por kam frike se do cohem ndonje dite duke klithur me lote: DUA TE HA!
Kam mor i makin tull fare, kur do vish ta boj i xhiro? Ty si te shko makina?

olti

Neo

Ca makine ke mar tija? Ta gezosh /pf/images/graemlins/smile.gif

Per temen mire e ke bere, sepse ka plot te tjera ku diskutohen te njejtat gjera, pastaj atij nuk duhet t'i vesh shume re se eshte trap i gjithi. Atij i them malok me gojen plot un' /pf/images/graemlins/laugh.gif