Ja ku u katandisem vend i botes se trete fare...vetem lenden e pare kemi /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] na jepni i cik diell ju te juropit mer...sa na kalbi shiu...[/qb]
Mgja se ka fillum me kuptu se c'eshte respekti per pleqte... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Epo me te gjithe nuk perputhesh dot. Paksa hik Salua e? Ca qefi qe qekam vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cpo me detyron me qit protezat nga endrat ne sirtar. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jula:
[qb] Na, kafsho nje tufe bar shok, se sikur doje te kafshoje andej nga Anti... /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Te me kishe pyt mu qy ne fillim ta kisha kallxu per i her, kshu qe nuk do kishe nevoj me lexu gjithe keto mesazhe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]Mgja se ka fillum me kuptu se c'eshte respekti per pleqte... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Epo me te gjithe nuk perputhesh dot. Paksa hik Salua e? Ca qefi qe qekam vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Veriu osht knej :wave:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me ka humb busulla, s'po di nga eshte veriu...po veren e piva ama /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif nuk e di pse po me vika me u ksuq nashti /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Uuuuu vdeksha kush o plak mi ky?? Ky ndrico nje ore larg dhe te verbon mi. Mall i ri fringo i ambalazhum ala. :kiss: [/qb]
Amon o Xingo studi seriozisht se do kesh te bosh me jeten e robve , kurse une edhe po gabova , s'i boj naj gjo kushedi se cfare , pervec nja 20 vjet burg kot... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Shkelqimi dhe renia e fantazistit ferrarez.
Me ngeli pa pike turpi. /pf/images/graemlins/laugh.gif/pf/images/graemlins/laugh.gif Do shkoj ne daten 1 korrik(daten tjeter)me thike me vete dhe do i them:"Me nxirr pacientin po s'ta operova pa narkoze ktu te tavolina para syve tuaj...dhe me thuj prape pastaj:"Ma lei secondo me le neoplasie della vascolarizzazione esofagea non li ha mica visti eh...". [/qb]
Po t'ishte se doje te mereshe me gjona pa '-ionin' ne fund do kisha thon rri mos hik /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jula:
[qb] Jam duke ikur...ju talleni po une po merrem vertet me seks-ionin e propagandes... /pf/images/graemlins/wink.gif
:book: [/qb]
Xhajat nuk blejne dot mo gazeta se s'kon pare /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk mjafto pensioni, put Rrugacin po s'besove /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
Gjej Dajtin Korde, masnej orientohesh nga veriu kollaj. Po ti do me gjet veriun qe t'kuptosh nga esht jugu? Paske na nji takim te liqeni m'duket. Nigjo se di une i ven ku nuk vijne ato xhajet pergjusat.