Kush osht thashethemi i ores se fundit Lare?Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ciao Penelina :wave: [/qb]
Paske mungese fibrash me duket , futja nji supe me drithera se s'do te bije n'mend mo per bime Fasulore ( qe s'maj mend si quhen tamom tamom) derisa t'mbaroje vera. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ca kam...nje........me hahen groshe :idea: [/qb]
Nuk e di a e kom thon noji her perpara por une kom qene shume shok me Celo Pocarin, ne pocat i kom bo gjithmon ma mire se ai /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Qypat behen ne poçari por poçari ka shume rendesi, duhet te jete me fantazi, ndryshe quhet vorbexhi, e ne vorbe vec groshet ziejne...e tmerrshme, po keta bira ****** nga kane dale[/qb]
Ncuq e ka si zamk, po t'njiti nuk te shkitet mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif Imagjino masnej sesa turp do te vij me shetit rruges me llapen e Salos njit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]U me shpelafsh e pra /pf/images/graemlins/laugh.gif apo e ke zumpare e me vret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga sailor:
...............
ps: M´erdhi te te fusja i te lepime mbar e prap,- kaq shum zhul paske zen sot.
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Normale thu ti po i llaf i urt shkencor thot 'beso ne kontrollo' /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jula:
[qb] Krunde, me kishit bere per uje te ftohte tek ...virgjeria.
E di e kam difekt te madh po s'e ndreq dot...semundje profesionale: po u shpreha me shkrim me hardalliset Mr.Hyde...ma beni hallall /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu "a quattr'occhi" jam normal fare, dmth keshtu thone...![]()
Cia-oo! [/qb]
Une kujtoja qe ti rrishe me patallon te shkurtra, masnej ti the do grosh, mos rrej tani qe do buke /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ncuq e ka si zamk, po t'njiti nuk te shkitet mo. Imagjino masnej sesa turp do te vij me shetit rruges me llapen e Salos njit
Turpin e mbulojme me fustan neve /pf/images/graemlins/laugh.gif nga ato qe na mungojne ne garderobe /pf/images/graemlins/laugh.gif ne mos po ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vduqa per buke :idea: [/qb]
pLLenumin e dekLLaroj te hapur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
Cocja Lenka, cocja Lenka... erdheeeeeeeen... erdheeeeeeeen moj erdheeeeeeeeeeeen
... Cocja Lenka erdheeeeeeeeeeen
![]()
... Cunat.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne sulm gocaaaaaaaaa....... ket po imagjinoshe ti eeeeee ?! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Cocja Lenka erdheeeeeeeeeeen![]()
... Cunat.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush o Lenk a te mbyllt, Cukoja o? Rri se gocen ja kom pas me i shkoll, ishte hap llafi qe vdsite me honger buke me salce, kurse kjo po e perseris, do Grosh! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] Cocja Lenka, cocja Lenka... erdheeeeeeeen... erdheeeeeeeen moj erdheeeeeeeeeeeen
... Cocja Lenka erdheeeeeeeeeeen
![]()
... Cunat.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]