Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] na jepni i cik diell ju te juropit mer...sa na kalbi shiu... :mad: [/qb]
Ja ku u katandisem vend i botes se trete fare...vetem lenden e pare kemi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Do te shkruaj ate mesazhin e parekuperueshem prape... /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Epo me te gjithe nuk perputhesh dot. Paksa hik Salua e? Ca qefi qe qekam vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mgja se ka fillum me kuptu se c'eshte respekti per pleqte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Na, kafsho nje tufe bar shok, se sikur doje te kafshoje andej nga Anti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

:eek: [/qb]
Cpo me detyron me qit protezat nga endrat ne sirtar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

oh..gracias gracias /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'kena pa nje dite me diell qe kur pushoi bora andej nga prilli...

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka humb busulla, s'po di nga eshte veriu...po veren e piva ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
[qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Epo me te gjithe nuk perputhesh dot. Paksa hik Salua e? Ca qefi qe qekam vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mgja se ka fillum me kuptu se c'eshte respekti per pleqte... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te me kishe pyt mu qy ne fillim ta kisha kallxu per i her, kshu qe nuk do kishe nevoj me lexu gjithe keto mesazhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka humb busulla, s'po di nga eshte veriu...po veren e piva ama /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Veriu osht knej :wave:

Blendi

Primus registratum

Gjej Dajtin Korde, masnej orientohesh nga veriu kollaj. Po ti do me gjet veriun qe t'kuptosh nga esht jugu? Paske na nji takim te liqeni m'duket. Nigjo se di une i ven ku nuk vijne ato xhajet pergjusat.

jula

Primus registratum

Jam duke ikur...ju talleni po une po merrem vertet me seks-ionin e propagandes... /pf/images/graemlins/wink.gif

:book:

Blendi

Primus registratum

Ca propagande mi? je bo e fshefte shume jula. Aha! U shkepute nga baza, me rrofte pushka mua.

loaded

Primus registratum

Shkelqimi dhe renia e fantazistit ferrarez.

Me ngeli pa pike turpi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif Do shkoj ne daten 1 korrik(daten tjeter)me thike me vete dhe do i them:"Me nxirr pacientin po s'ta operova pa narkoze ktu te tavolina para syve tuaj...dhe me thuj prape pastaj:"Ma lei secondo me le neoplasie della vascolarizzazione esofagea non li ha mica visti eh...".

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Uuuuu vdeksha kush o plak mi ky?? Ky ndrico nje ore larg dhe te verbon mi. Mall i ri fringo i ambalazhum ala. :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif nuk e di pse po me vika me u ksuq nashti /pf/images/graemlins/blush.gif

Shif mos m'ngacmo se do te gjuj!

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Shkelqimi dhe renia e fantazistit ferrarez.

Me ngeli pa pike turpi. /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif Do shkoj ne daten 1 korrik(daten tjeter)me thike me vete dhe do i them:"Me nxirr pacientin po s'ta operova pa narkoze ktu te tavolina para syve tuaj...dhe me thuj prape pastaj:"Ma lei secondo me le neoplasie della vascolarizzazione esofagea non li ha mica visti eh...". [/qb]
Amon o Xingo studi seriozisht se do kesh te bosh me jeten e robve , kurse une edhe po gabova , s'i boj naj gjo kushedi se cfare , pervec nja 20 vjet burg kot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Jam duke ikur...ju talleni po une po merrem vertet me seks-ionin e propagandes... /pf/images/graemlins/wink.gif

:book: [/qb]
Po t'ishte se doje te mereshe me gjona pa '-ionin' ne fund do kisha thon rri mos hik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hika ne una se dul dilli perjashta. Na ngordhen ne pushime na ngordhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Pse ndryshojne shqiptaret nga rracat e tjera?

Kur ngel ne provim nje i huaj,i afrohen shoket dhe e ngushellojne,i japin kurajo,ndonese jane fallco shumicen e rasteve.

Kur ngel ne provim shqiptari,e rrethojne shoket dhe nisin:"Ahahahahaaa...e hongre derrin e?!Ik ere viktime!".Mire do pertypesh te ngelmen,po ke dhe te tallmet nga mrapa.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
Gjej Dajtin Korde, masnej orientohesh nga veriu kollaj. Po ti do me gjet veriun qe t'kuptosh nga esht jugu? Paske na nji takim te liqeni m'duket. Nigjo se di une i ven ku nuk vijne ato xhajet pergjusat.
Xhajat nuk blejne dot mo gazeta se s'kon pare /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk mjafto pensioni, put Rrugacin po s'besove /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anej ka liqeni ke me shume mundesi me taku babin tu bo vrap se nai xhaje :eek:

Dajtin e ka myt mjegulla :cool: ose jam qerru una :cool:

Dolores

Primus registratum

:wave:
E vetmja e keqe ne Europe eshte qe shkollat vazhdojne deri vone ne fillim te korrikut.....me gjithe ate vape qe ben sistemi nervor s mbart gje hic, i gjithe mundimi i te lexuarit kthehet ne kullim djerse :rolleyes:

personazh

Valoris scriptorum

Dolo dum t'ja dim ne e lal? kena pas majt rradhe ke buka kur ishim 10 vjeç, mes vape, 8 buke te nxehta neper dur, e tu i majt kusurin ke dhomet, biles tu i thon robve "Hapu" pa lujt buzet /pf/images/graemlins/laugh.gif

hello prap t'gjithve.

ps: kush eshte pa pune si puna Xingos ti fusi nji kilck ketu