Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ciao te gjitheve...te gjitheve bie fjala, se ketu s'paska njeri.

Bsc, ti nuk ke marre pergjigjen time-hartim me informacion te detajuar mbi jeten pseudo-profesionale te emigrantit apo s'kam marre une pergjigjen e saj? Ne cdo rast, na bojkotojneee epistolaritetin, eh :lol:
Referendumi vajti per ...lakra, ketu nuk egziston demokracia si ne USA (fjala bie), ku nuk anullohet referendumi nese s'shkon te votoje 50%+1 e elektoratit. Fli i qete o shoku yne, bota e lire e "kapitalizmit" italian fitoi edhe nje here!

Blendi, po kalove ketupari, me thuaj te lutem ku e ke gjetur pasazhin e Migjenit qe ke shkruar tek teologjia, kerricja qe shkruan e pandehte teresisht ateist "uraganin" dhe mu duk interesante. :wave:

gurax

Pan ignoramus

Kush tha qe s'ka njeri me? Tashti tashti sa erdha.
bsc-etj, o atdhetar /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta dish ti sa birra te kemi taks' ne ty! :wave:

-------------
Freefall! The art of getting smashed!

Blendi

Primus registratum

Nder ca shenime vetjake te Migjenit qe nuk ishin botuar me pare, kjo shkeputet nga tema e tij: PELTJE - 'ZAKONET DHE ARTI I REVOLUCIONIT FRANCEZ'
nentitulli: HYGO - 'TE MJERET'

MIGJENI pro atentatit:

"Zemra jone eshte aq e frikshme dhe jeta e njeriut eshte nje mister i atille, saqe edhe pas nje vrasjeje politike, edhe pas nje vrasjeje clirimtare, ne rast se ka te tilla, brerja e ndergjegjes se kane vrare nje njeri, ia kalon gezimit se i kemi sherbyer rraces njerezore (shokeve, ceshtjes, popullit)..."

***harrova
Botimi quhet "Migjeni - Vepra" nga shtepia CETIStirana 2003. Vishnje me portret ne kapak, ka te gjithe vepren brenda.

jula

Primus registratum

Me nje fryme!
Rrofsh je admin i gjindur ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

jula

Primus registratum

U nis per te me sjelle ne shtepi, po i ktheu dy gota te komshinjte (deklasim i armikut hohohoho)... :goofy:

Blendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Po une s'jam as xheloz mi qe mi hedh kunjat. Te pyes une ty nga shkon. Te solla ne shpi se te desha per vete, kaq!
Qe ku e mbajta vrapin edhe une te rezi.

jula

Primus registratum

Pa le tonet demoralizuese dhe dekadente..."u plakem..., po na le memoria"
U plakem dakort, c'te mohosh, po memorien e mbajme fort...shpresojme te kemi c'te tregojme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Ah, ti e thua sikur, "tani s'ka me", le te fillojme te tregojme. Jo moj jo, do bejme edhe ca, pastaj do ta mbyllim.
Thone se gjysherit u tregojne mbesave dhe niperve historite e thekura erotike kur nuk jane akoma ne gjendje te kuptojne. Kshu thone, apo kshu kam menduar te bej une? Kete nuk e di me siguri.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Pa le tonet demoralizuese dhe dekadente..."u plakem..., po na le memoria"
U plakem dakort, c'te mohosh, po memorien e mbajme fort...shpresojme te kemi c'te tregojme. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ho ty t'lumt kibordi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I rrufshin neuronet memorjes tone ata qe e shajn! /pf/images/graemlins/laugh.gif Problemi osht se sa ma shume rritesh aq ma shume gjona mban mend, me i llaf nuk osht se nuk mbajm mo men po na u ka kufizu, ka fillu me u mush disku, duhet me zgjedh car me majt men /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Lum mbesa/nipi i Blendit, do thithe copa thiatro pa biberon fare... :idea:
Nuk them u plakem ne ate kuptim, une per vete jam plakur kur kujtoj ke quante jula "plake" para 10 vjetesh... :shrug:

:wave:

Blendi

Primus registratum

Ket avatarin me pushke s'ta mbaj men meqe ra llafi. kurse julen e mabj men, posiiiiiiii!

jula

Primus registratum

LR, meqe jemi tek avatari, po shkruhet "matador" poshte nje figure ushtari...ushtaret s'mbahen per ashtu...ne fakt...
Ushtaret thashe, jo guerrilasit te kuptohemi. :angel:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Lum mbesa/nipi i Blendit, do thithe copa thiatro pa biberon fare... :idea:
Nuk them u plakem ne ate kuptim, une per vete jam plakur kur kujtoj ke quante jula "plake" para 10 vjetesh... :shrug:

:wave: [/qb]
Para 10 vjetesh e kishe gabim zemra. prandaj mos e vrit trurin hic. Kur isha i vogel mua me dukej babi im si "baba" (dmth i madh), po babin e kisha 24 kur vete isha 3 vjec. Tani me kujtohet qe kisha nje tip tabele te zeze te vogel ku vizatoja me shkumsa. Babi filloi shkollen prap mbasi kisha lindur une, dhe mi binte shkumsat nga klasa.

Po ti mos e vri, se kur je i vogel te duken te gjithe te medhenje. Vete ke thene, gjigandet jane te tille sepse ne jemi ne gjunje.

jula

Primus registratum

E di si me tha "humbesi mesatar" (per te mos u ngaterruar me Eskilin)?
"Ne ***unistet duhet ta marrim me 100fishin e humorit disfaten, kam vene re se u vjen me shume inat qe Chaplin ishte nder tanet, sesa po te fitonim ne zgjedhje...mbase sepse kjo e fundit s'ka per te ndodhur kurre" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishte pa lidhje, e di dhe vete. :smash:

Blendi

Primus registratum

Mua me vjen mire qe Susan Sarandon eshte komuniste. Ca thone qe eshte e shemtuar, po me sa duket nuk u punon shqisa e gjashte. Ajo perpin.

Blendi

Primus registratum

Shikon si na tall ky flama!!! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Blend, e pe gje "September 2001", filmin e 11 regjizoreve? Nuk e them per arsye ideologjike(nje pjese ishte katile fare), thjesht mu duk shume i arrire si realizim, vdes per metrazhe te shkurtra.

Po iki tani.
Harrova gje? :idea: ..... :kiss:

loaded

Primus registratum

Ai Florentino Perez me imponon respekt dhe nje fije admirim.E mori dhe Beckamin.Me ate buzeqeshjen dhe syte e shndritshem duket sikur thote me ate perkedheline e nje femije 6 vjeçar:"Te lutem,ma shkruani pak emrin tek ai libri i historise.Kam krijuar nje galaktike te re.Kam monoplizuar globin futbollistik.Kam arritur ate qe desha kur isha i vogel".

Ja nje njeri i realizuar!Imagjinoni kur shkon ne stadium,ulet duke buzeqeshur,si ata femijet qe mezi presin te filoje Tomi dhe Jerry,dhe shikon lodren e tij aty perpara.Ka rreth e rrotull shoket e gjimnazit,dhe ben shaka,tallet,zihet me ta.Para nje muaji rrezik i ka thene atyre:"E veme me bast me nje birre qe e marr Beckamin brenda qershorit! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata i jane kane kthyer:"Ik ere viktime,do marresh ti..."."-Ja shifeni..."Dhe kane vazhduar te tallen,te zihen,deri sa dje i ka marre ne tel i ka thene gjithe qejf:"Hapeni pak TV,hapeni" /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata duke qeshur kane thene:"U be ky majmuni mor zot,qe ne i kemi pas bo zbor ktij!".Ehh...Me gjithe mend,e lezeshme,e ka klasin ne gjak...lexova mbante me vete kur levizte(ja mbanin dmth) 45 kemisha bojeqielli,te gjitha bojeqielli. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjyren e detit dhe qiellit.

Edhe George Bushi ndoshta e ka arrit ate qe ka enderruar kur ka qene i vogel,te pushtoj Irakun. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ne do e arrijme dot e?

Blendi

Primus registratum

Hajd ishalla po e arrijme dhe ne.
Ca ke bo na nji gjo ti Xingo? ke arrit ndonji ket javen qe shkoi?