Re: Rezistenca!
Ai Florentino Perez me imponon respekt dhe nje fije admirim.E mori dhe Beckamin.Me ate buzeqeshjen dhe syte e shndritshem duket sikur thote me ate perkedheline e nje femije 6 vjeçar:"Te lutem,ma shkruani pak emrin tek ai libri i historise.Kam krijuar nje galaktike te re.Kam monoplizuar globin futbollistik.Kam arritur ate qe desha kur isha i vogel".
Ja nje njeri i realizuar!Imagjinoni kur shkon ne stadium,ulet duke buzeqeshur,si ata femijet qe mezi presin te filoje Tomi dhe Jerry,dhe shikon lodren e tij aty perpara.Ka rreth e rrotull shoket e gjimnazit,dhe ben shaka,tallet,zihet me ta.Para nje muaji rrezik i ka thene atyre:"E veme me bast me nje birre qe e marr Beckamin brenda qershorit! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata i jane kane kthyer:"Ik ere viktime,do marresh ti..."."-Ja shifeni..."Dhe kane vazhduar te tallen,te zihen,deri sa dje i ka marre ne tel i ka thene gjithe qejf:"Hapeni pak TV,hapeni" /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata duke qeshur kane thene:"U be ky majmuni mor zot,qe ne i kemi pas bo zbor ktij!".Ehh...Me gjithe mend,e lezeshme,e ka klasin ne gjak...lexova mbante me vete kur levizte(ja mbanin dmth) 45 kemisha bojeqielli,te gjitha bojeqielli. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngjyren e detit dhe qiellit.
Edhe George Bushi ndoshta e ka arrit ate qe ka enderruar kur ka qene i vogel,te pushtoj Irakun. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ne do e arrijme dot e?