Rezistenca!

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Dolores pufi tyja bashke me te tjeret .
Gjera te reja s'ka ... se s'ke qene ti verdalle . /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Dolores

Primus registratum

Zemra ime :kiss:

Nuk thuaj shyqyr qe eshte dizifektuar Rezi nga parazitet shpirti.......se ndaj kishte rene popullumi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Dizifiktim nga ato me dite ... nje jave te mos hysh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'ke bere yllo?... skam as kohe te hy ne shtepi ... plus me eshte bere copa monitori ne shtepi ... ( si ka mundesi gjithmone kam kete problem) sa te blej tjeter nuk e di ... /pf/images/graemlins/frown.gif :idea:

bebivogel

Forumium maestatis

Larushe yllo /pf/images/graemlins/smile.gif
Ato vine verdalle po sja u mban te pickojne e ledhatojne... e dine qe jemi te imunizuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ku paskan qene gjithe keto parazite ketu??? nuk i kam ndiere hic.....asnji pickim per be

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kulmi!

Dolores

Primus registratum

Lara do kesh krijuar imunitet ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bebo hic rrusho ......po ble mi nji te ri...u pa puna do krijoj nji fundraiser per ty une, te shpetosh nji here e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

pashe cmimet e me vajten syte skic moj ... :eek:
jo te ri nuk ble dot ... po te shof ndonje used one sa per 6 muaj te tjere :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fundraiser behe qe te takohemi bashke me ne fund! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rid&Resi:
[qb] Ca jeni tu prit ere. U zhduket te gjithe ju zuni fryka mduket... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Aha vetem per fryke mos fol se jemi t'gjithe si Shota dhe Azemi..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po po se shpejti e dashur......te veme ti kepusim koken dhe ketij kushos sim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Lara Kllufat duhen vesh nganjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif (boh sa pune ka AnaBlue sot me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Beba :kiss: Dole :kiss:

Virilisto /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe parazit u vete-shpalle ti kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Tani po qe do shohim rol me fantazi te shfrenuar ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Lara kush nuk te kupton e dashur? :shrug:

Dolores ... kushos e shume te tjereve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Kordele :wave:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Blend ka me zhdukesh kshu mer qen...

Vrap te Thiatro se po te kerkon Proto per nje rol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i shkreti! ca paska me heq /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Lara ja gjithe diten siper telefonit duke prit telefonate nga ty /pf/images/graemlins/smile.gif
jam duke luftuar ne mal per dite te mira qe te jetoni jeten.
une do bie deshmor.
po me pare dua te vras Drinin se me dha nje version msn e tani spo e hap fare /pf/images/graemlins/smile.gif