Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

E pra, me gudulisni dhe internacionalizmin...Bota eshte shtepia ime. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ka globalizim e globalizim...kufij te hapur vetem per mallrat p.sh.....

Mos kini frike se s'kam nder mend fjalime. Shperndajme pu-thje me shu-mi-ceeeee!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a-alket

Primus registratum

vallai, me ate rrogen tate duhet me qen shume keq per pare...megjithate, llogarine e tate e di vete ti e mua nuk me intereson. e jo vetem ajo..

a-alket

Primus registratum

me ben pershtypje se sa here ja thua vetes kete mesiper...dhe asnjehere nuk ve mend /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

epo vete u grrice lare e dashur...megjithate nuk ta kam me te keq ne asnje rast.

kurse ti tjetra qe flet per tipa te ftohte dhe te ngrohte...ca quhet nje tip qe nuk kthen pergjigje? /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

lara, ik ver nje yll tek kalendari per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif fola me dike qe sapo (disa muaj) eshte kthyer ne Tirane pas shume vitesh ne Amerike. Me tha llafe inkurajuese per jeten atje...

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb]

kurse ti tjetra qe flet per tipa te ftohte dhe te ngrohte...ca quhet nje tip qe nuk kthen pergjigje? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po jam une ajo qe s'kthen pergjigje, nuk di, nuk kam marre mail. /pf/images/graemlins/smile.gif Po je ti, nuk e vras mendjen, mund te kete shume arsye, zakonisht nuk ka arsye fare.
:kiss: ...me ne fitojne te gjithe!

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]Po jam une ajo qe s'kthen pergjigje, nuk di, nuk kam marre mail. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
vallai, kshu rrenash sy per sy /pf/images/graemlins/tongue.gif Une per vete kam kthyer pergjigje...

a-alket

Primus registratum

ca ndodhi me ate referendumin andej? Do cohet punesimi i italianeve ne 30% nga 50% qe eshte sot?

Kordelja

Valoris scriptorum

Hola, paska plas dashnia dhe kurioziteti ketu /pf/images/graemlins/wink.gif

Lara /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ke Tavernetta ta hudhim qelbesiren nesre me pesto genovese /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

S'gjete rehat me ngjyrat moj femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mroma rezistenta! Mahuni fort ne vazhdoni rrezistencen se edhe i cik ne keni per tja mush diskun AFes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keni 323 faqje si nuk ju vje i cik zor, turp e faqja zez me nigju kush qe boni ksi gjonash n'orar te punes /pf/images/graemlins/laugh.gif