Rezistenca!

u74

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Mu degjenerua jeta fare: vend i peshtire, s'kam per te te shkelur me, pune muajsh. :shrug:

:kiss: grupin... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
C'eshte ky depresion shoqja Julka?

jula

Primus registratum

Ti kam thene alternativat pra...pas Kubes aty tek ti do vij...keshtu shijojme...demo-kracine. /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Jula zhvendoset sipas fryrjes se eres, fatkeqesisht, armikut i kthen gjoksin, po thjesht per qellime...destabilizuese. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/smile.gif

Komisare, poshte armiku /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe te gjithe mbeshtetesit e tij :smash:

Mos e besh si jevgut moj /pf/images/graemlins/laugh.gif (uroj ta dish perse behet fjale)

Lara, :kiss: jula :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Mu kujtu nji shprehje popullore per ate temen Ke Diskutimet pa Bosht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po e postoj ketu..

Me lesh pa lesh si ta kesh...ehuhaaaaa sikur do ta vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shi kur te me editoje AnaBlue per dalje nga tema :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Po ti mrena temes e ke! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirmjes o njerez te deshirueshem.

jula

Primus registratum

Po ju pershendes se jam ne te ikur...me duhet te ndaj me "shoket" deshtimin e sotem, kam nje urrejtje qe nuk parashikoj dot sa nete do te me gelltise: bote e felliqur, indiferente m***! :mad:

Ju kam xhan, puc-puc, jula. /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Lare si shume ke filluar te hash ti yllo?!
Mos ..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

amstel

Primus registratum

Aka no i cop ven per ne me te rite e forumit ketu ku rezistohet shume... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Blendi

Primus registratum

Shyqyr qe na qetesove lara se na i futi alinosi fitilat qe ne mengjes. Desh hapem nje teme per emra.

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aman ri, se un sa e qita fijen e shkrepses, nuk asht se e ferkova mas b*** qe t'i vija flaken nai gjaje :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

amstel

Primus registratum

Atje kerkova me pi na igjo kurse ketu du me rezistu. Mos u alarmoni se do merremi vesh mani sira ju lutem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

amstel

Primus registratum

Ca jeni tu prit ere. U zhduket te gjithe ju zuni fryka mduket... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif e vishni leshin ju andej moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Holaaaaaaaa :wave:

Ca ke jula :idea: thuj moj 100 here MÇB dhe zgjidhet

Ufaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif

personazh

Valoris scriptorum

korde ça shije ka mor pluhuri anej ere? une e maj men te perzim me arome BU-je dikur /pf/images/graemlins/wink.gif