Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Pershendesim Julen me nje buzeqeshje te Carlosit qe e kam ktu ngjitur. [/qb]
Pershendesim Carlosin me "Quello che" 99Posse! :thumbsup:

Pershendesim dhe ju te tjeret keshtu thjesht, pa kenge, se filloni te talleni pastaj. Ciao!

*Editova kengen, vura nje me te embel.

PrInCiPiEl

Primus registratum

grinning-smiley-043.gif

Blendi

Primus registratum

Paskeni kalu mire sot. Qekeni knoq me muhabet. kur jom ne mjest tu ardh n'pune mendoj, hajd ishalla po bojm na i muhabet t'bukur sot aty ker rezi! /pf/images/graemlins/smile.gif Patetike, ne pamje te pare.

Dolores

Primus registratum

Pffffff ngelem gjithe jeten duke bere detyre trofeje mer :rolleyes:

Qenka toleru gjatesia per miss Rezin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

E keshtu thone per meshkujt e shkurter....... /pf/images/graemlins/laugh.gif
diku do jene te gjate ata /pf/images/graemlins/wink.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

kush do luft me antirezistencen ne te rijte e saj jemi gati.ne cfaredolloj fushe po rezistenca ka vdekur bashke me che guevarren kurse ne nuk vdesim kurre.komunizmi lindi i vdekur dhe cfare rezistence mund te presim ne nga nje i vdekur sic eshte komunizmi dhe nga disa te vdekur sic jane komunistet. :goofy:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Ppppfffffffffffffff... po ti mer daj si e ke hallin ???? :lol: U merzite anej dhe dole i her knej nga rezi???? Nuk te vej faj se anej nga anti-rezi bohesh derr megjith mend. :devil:

jim_albanian_morrison

Primus registratum

jo mor lal po po kenaqesha shume andej dhe thashe te dal te merzitem pak knej nga rezi se nuk shtyhet jeta veten ne gaz apo jo?pastaj ju duhet tju behet qefi qe nje antirezi te vizitoj faqe tuaj pavarsisht nga ideja qe mund te kete.e kupton apo jo?pastaj ju sna regoni ndonje gje te re vec gjera qe i kemi jetur per naj 50 dhe na kane marre shpirtin.nuk e kuptoj se si ju duke qene kaq te (zgjuar)nuk e kuptoni vete kete gje por prisni tju a themi ne.imagjinoje sa te mire jemi ne sa arrime ti themi armikut te metat se ju duam me te forte na vjen zor te hahemi me njerez qe jane kaq poshte.dhe mos mi merr per akuza keto se une te du te miren si armik qe te kam apo jo....................po pra po

bebivogel

Forumium maestatis

ehe spit higher edhe shife kur te lagesh jim ... :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

we can hit you in the head with a bottle full of dub

you know who we be

.. go go go go.. o lara ca ma kujtove ket kongen mi dreq po mduket vetja sikur jam workin out /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

kam URRRRRTHH :mad: .. ja q....karabelane plus kto cigaret kan filluar i shesin fallco jan me keq se partizanit ne kohen e pordhes, rri se jeni mire me LM ju aty thuaj.. btw ca marke thith ti grupi

loaded

Primus registratum

Lara,beme nje testim te vogel te In da club mbreme,na doli me sukses. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shife pak Ramadanin qe perdesh na paska ik per autogolin e atij qypit.Te faqja 23 e GSH e ke.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Lara po prodhohen ne Lezhe moj nga Zoti V.V. apo akoma nuk e ditkerke /pf/images/graemlins/frown.gif :rolleyes: une kom ble dy steka me nga 24 Euro secila por kur te me mbarojne keto ke m**i i zakonshem Philip Morris do kthehem me duket /pf/images/graemlins/frown.gif ose do e le fareeeeeee :cry: (me duket se kjo e fundit do behet /pf/images/graemlins/frown.gif )

loaded

Primus registratum

hahahah...do e vene ne gjume ne orar te ndeshjes. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po kur te zgjohet te marri vesh rezultatin ka per ti pushu zemra prape.Imagjino lojtaret e kombetares sot,po fituan,autori i golit do thoje:"Golin ja dedikoj Ramadanit!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ose shkurt...Danes.Hej zot na ruj.