Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Rri e goc se je rehat.Qejfi 2-3 javet e para eshte.Pastaj fillojne zenkat.Mire te tjerat po do zihesh dhe per filmat ne kinema.Ai do thoje "matrix" kurse ti do me pa "Bed friends".Rri vetem me mire,shif ça filmi te dush...

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po pyte o femer ate cunin kush eshte e nga eshtec'pret?
Pritja eshte humbje kohe! [/qb]
E imagjinoj skenen.

_ Me leje Qozimo, qysh ta thone emrin ty?
- E kom Henry.
- U m'fal , thashe se ishe prej aneve te mija.
- Ho mi se s'ka gjo se integrohem shpejt une.
- amon mer se ku ju merret vesh juve, masnaj tip me kallare n'qaf e aurikolar n'vesh, thashe se mos ishe nga ato te Sigurimit.
- Nga ato jam , dy dite sherbim ne Siena( approposito, jemi ne serie A vitin tjeter, po une boj tifo per Lazion).
- Dy dite me?! E cfare t'boj une me ty per dy dite mer, s'kom kohe as me t'heq xhelin nga floket .
- Mire mi si te dush, m'u me lusin kado qe shkoj.

Ishte tip varevingu mi, po m'pelqeu si kallup /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Rri e goc se je rehat.Qejfi 2-3 javet e para eshte.Pastaj fillojne zenkat.Mire te tjerat po do zihesh dhe per filmat ne kinema.Ai do thoje "matrix" kurse ti do me pa "Bed friends".Rri vetem me mire,shif ça filmi te dush... [/qb]
Kjo osht mire e lal, po kur thote:

- Do vij me te taku.
- Miresetevish.
- Po masdite du me taku ate shokun.
- e po mire takoje.
- Masnaj mos bojme naj neshje futboll se jemim garrumull-
Menjfjale ishte tu ardhe per muuuuu..... :mad:

Goca

Primus registratum

[qb] I kemi konsumu kto lloj muhabetesh...leji tani. [/qb]
Me i ven do shfryhem une sot... :mad:

Hajt pra ciao, duhet me shku me ble nje dhurate , po halli osht se s'kom vendos akoma cfare , po patet naj ide hidheni ketu se jom troke nga fantazia keto kohe. :wave:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb]
[qb] Na thuj kujt do ja bosh,ta themi ne direkt. [/qb]
Njonit... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nji ku qeka kjo me mor opinione per dhuraten qe ka me bo ...e une qe ec neper shpi si hije nga frika mos me te zgju :angel:

loaded

Primus registratum

Nese ehste Juventin ose Milanist bleji nje bilete per finalen neser.Gjen akoma ne internet.Minimumi 400 euro,nga ato prapa portes.
Nese eshet Interist,bleji koleksionin e 7 kasetave video:"La fantastica Inter" me sukseset e Interit ne vitet '61-'65.Do preket pak po do e kuptoje qe ti ja kupton thelle ndjenjat.

loaded

Primus registratum

Nano ne stadium

Disa e quajten si kulmin e servilizmit faktin qe nje interist i terbuar si Fatos Nano shkoi e beri tifozllek per Milanin ne krah te Berluskonit. Sidomos kur barazoi Interi dhe Nano bente si i shqetesuar duke pare oren. U tha se Berluskoni ia kishte vene si kusht qe ta ndihmonte per integrimin. U tha se Nano s'e ka per gje te tradhetoje ekipet e zemres njesoj si shume gjera te tjera. U tha se e kishte mendjen nga kamerat dhe e harroi ndeshjen. U tha se u be me Milanin kur mori vesh se edhe Rexhep Meidani ishte me Interin. U tha e c'nuk u tha, por Dritan Kaba i pergenjeshtroi te gjitha: "Shefi im eshte si tifozet angleze. Per te nuk ka rendesi rezultati".

loaded

Primus registratum

I shkreti...Kam pas banu ne Lushnje.Ne kohen e Xhaferrit,kur erdhi Mario Kempesi,te shtunave qe kishte ndeshje,dilja ne mgjes nga shpia.Ora 8:30-9.Bashkohesha me turmen,hipnim neper autobuza,edhe ku te ishte ndeshja:Lezhe,Fier,Gjirokaster,Korçe,Durres,B erat.Shumicen e rasteve humbnim dhe ktheheshim te merzitur.Njehere mbaj mend,me vodhen xhupin ne Berat,ndersa ne Durres me gjujten me gur brenda ne autobuz,mu thye dritares xhami para fytyres.Mire qe humbnim,po kthehesha ne darke ne shpi,me priste plaku duke skermitur dhembet:"Hec ktu,hec...,he i bukur Peqini e?"Fillonte me ironine si antipaste."Jo e ba,Sopoti s'eshte i Peqinit,eshte i Librazhdit!" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif "Hec ktu se ta tregoj une Sopotin ty po hec..." /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mire qe ishte plaka:"Leje dhe ksaj radhe se s'shkon me ai jo...".Une mendoja:"Javes tjeter kemi ndeshje kyçe me Ballshin,duhet me ik patjeter"

romeo

Forumium maestatis

[qb] Nese ehste Juventin ose Milanist bleji nje bilete per finalen neser.Gjen akoma ne internet.Minimumi 400 euro,nga ato prapa portes.
Nese eshet Interist,bleji koleksionin e 7 kasetave video:"La fantastica Inter" me sukseset e Interit ne vitet '61-'65.Do preket pak po do e kuptoje qe ti ja kupton thelle ndjenjat. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Mooooos: ma ndiente mua qe ishte interist AI...
:lol:
Thashe gje "interist"? :cry: :cry: :cry:
Xingu, mos po behen gje trataktiva per te marre Capello-n? Lexova per ca bisedime Sensi-Moratti...
Thashe gje "Moratti"?
:cry:

tutu

Primus registratum

gjesi....pse gjithe kjo hapje rubineti qe ne sabah? /pf/images/graemlins/laugh.gif