Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

BS- Zoti apo Amerika........ /pf/images/graemlins/wink.gifApo Amerika eshte Zoti. si tu vi ju per mbare.... Nejse mo eshte nice for us socially now te pakten ne kemi dicka te tille still left in us unlike some :goofy: .........do ta shofesh vet kur te te sjell dhe ty "Zoti" ktu..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao i her.

çne i keni shkartis temat e Humorit Parlamentar me TH-TH-ne mo? amon se mu m'pelqete ashtu. dukej sikur ju futshe na lagje hasmit. tashi nuk e dhi dot muhabetin se m'duket sikur dhjes ne shpi time /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kaloi xingaro futini i shpulle te qafa me lesh.

çao Dolo, Lara etc etc. me te kuqe.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] po kaloi xingaro futini i shpulle te qafa me lesh.

çao Dolo, Lara etc etc. me te kuqe. [/qb]
Futja vete po qe i zoti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

m'o bo dora me kallo aq shume i kam ra... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ja mathaaaaaaaaaaaaaaaaa.

TEA

Forumium maestatis

[qb] m'o bo dora me kallo aq shume i kam ra... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ja mathaaaaaaaaaaaaaaaaa. [/qb]
Ke i mbathe mo :eek: dhe kujt ja mbathe .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao grupi i t'kuqve :wave:

TEA

Forumium maestatis

[qb] te pambathurve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aaaa kshu po , kshu lejohet qe tja mbathesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ....shpiegohu her tjeter :smash:

romeo

Forumium maestatis

ej une ate dite qe Zani ka takuar prodin kam qene ne Vlore /pf/images/graemlins/frown.gif

dhe pas atij takimit atij qafirit ju duk se mund te bente çfare te donte :mad:

pastaj keta polyikanet e huaj gjithmone me te futme na e kan pasur dhe jane munduar te bejne karriere ne kurrizin tone (Prodi president UE) :eek:

jula

Primus registratum

Hidhi nje sy "L'Italia dell'Ulivo" (Indro Montanelli), Issi...aty qartesohen shume ide ne lidhje me 97en...edhe roli i Fassinos /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Hidhi nje sy "L'Italia dell'Ulivo" (Indro Montanelli), Issi...aty qartesohen shume ide ne lidhje me 97en...edhe roli i Fassinos /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: [/qb]
faleminderit per sugjerimin, megjithate e kam lexuar para pak kohesh ate liber dhe kam mesuar diçkas mbi bemat e "Stekes" dhe shokeve te tij. :mad:

jula

Primus registratum

Pershendetje Rezi-thashethemi...
Pse Votimet duhet te mbeten kryeteme?
:rolleyes:

:kiss: , ciao.

jula

Primus registratum

mire jemi mire, po s'po kap dot fillin sot... :rolleyes:
dua te ikiii...une gjithmone dua te iki, pavaresisht ku jam

jula

Primus registratum

:kiss: Tutu, ndonese kam bere autokritike per ipershperndarje puthjesh.
...Ne pritje per te hedhur rrenje...

tutu

Primus registratum

rrenjet s'hyjne ne pune....me prishin pak pune keto kangjellat ketu ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
jula, une mgjse i leshoj pa hesape, i mbaj akoma si me vlera keto :kiss: .... puth

gurax

Pan ignoramus

Ajo me tere mend qe ka humbur fare! :mad:

----------------
"Freefall! The art of getting smashed!"

tutu

Primus registratum

mashtruso, mbylle....
lara, te bie rruga e kthimit nga LaVoglia? nese po, shih per nje qorre 100 kileshe /pf/images/graemlins/laugh.gif