Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s.Kaq per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

......Po prandaj eshte bere lakonike, se flet nga andej /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Hi te tereve :cool:

jula

Primus registratum

Gloria in exelsis deo
et in terra pax ominibus... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nje pershesh me pershendetje te gjitheve :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Jam ne mesim dhe kom presorin ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ikaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju puth te tereve :kiss:

Blendi

Primus registratum

Stargate eshte nje femije. Mirmengjes. Une te premten isha me nje tufe forumistash ne klub, deri afer ores 3. Te djelen ne koncert rock me nej vend qe te kujton amfiteatrin te liqeni vetem se eshte nja 10 here me i madh, dje prita shoqerine nga nju jorku (8 veta) se ishin pushim.
Ra shi gjithe diten. Temperatura eshte nja 4 apo 5 grade celcius ne mengjes, 10-14 gjate dites. me mot te poshter se kete vit nuk ka patur.

PS. Lara dhe Kordelja, pash videon e albanes te lokali te liqeni. S'i bej dot ketu komentet se me editojne.

albana

Lara Croft

Te nxehta do te thoja une qe gjithe mbremjen se mblodha dot veten nga efekti i tyre.Kishin shume ndjenje /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Kot ve nga keto ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e kisha pa tallje.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ve bast qe ajo me floke te mledhura kotke ne dy ane te kokes ta ka hequr trurin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po naj cun me floke me xhel si iriq a kishte o Lara?!

albana

Lara Croft

Mos e pyt fare!Me mire te mos e dish.Keshtu i thashe dhe Blendit,s'me degjoi,vuan tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Apapapapapa mwe hiku truni.
Seriozisht tashi. Ka plas kinglliku (hajde llaf qe kom thon hajde)
Ajo me floket model "pipi" shitet?

loaded

Primus registratum

Amon mer me fusni dhe mu ne muhabet,me tregoni ça boht se po çmenem.Ju jap sa leke te doni,me begenisni dhe mu...

Blendi

Primus registratum

Kur kishte qen Albana n'tiron kishte dal me i kafe te liqeni me nja dy goca t'reja n'tiron. I ksithe qit edhe me kamera dhe ma tregoi mu. Po m'pelqyn mu qamet. kaq pak a shume plako.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O penele cunin duhet me e prit dhe nja 2-3 vjet. Pastaj shofim e bojm per xhelin. Kam frike qe per xhelin duhet me prit me shume...... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif presim neve, vetem boje ti /pf/images/graemlins/smile.gif .

S'e di pse m'ka hyp fiksimi keto kohet e fundit per cunat me floke si iriq. Kom qe para tre ditesh qe ja kom vone syun njonit me kallare e kostum , vetem se s'di as prej nga osht e nga vjen :cry: .

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Amon mer me fusni dhe mu ne muhabet,me tregoni ça boht se po çmenem.Ju jap sa leke te doni,me begenisni dhe mu... [/qb]
Po je i vogel mer shejton, pse do me i hyp kasaveteve qe nime?!
/pf/images/graemlins/tongue.gif