Rezistenca!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Kam nje jave qe e rezervoj per ta perdorur per te puthurat speciale sot! :tipsy:

Sot jam ne forme shume te mire shpirterore, keshtu, prisni te puthura ne katror! :kiss: :kiss:

Dolores

Primus registratum

large-smiley-005.gif

Ja dhe nji nga mua qe mase ta shton me shume humorin.

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole me ca i ly buzet ti ashu mi :eek: yt vampire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lajmi i ores se fundit: Ndrikulla nuk kish shku akoma ne shpi :eek: tezja kish marre ne telefon mjekun e familjes per te dale ta kerkonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Kam pershtypjen se menyra tipike e ketij vendi (USA) eshte si gjithmone "quick fix", pra operacioni qe mund te shpetoje keto gra te mjera. A mendon njeri se ku i ka rrenjet ky problem? As birth control nuk do funksionoje nese baballaret i duan femijet por jo nenen e femijes! :cry:

a-alket

Primus registratum

Ana me duket se nuk e kuptove per se behej fjale ne ate artikull. Ajo qe quan "quick fix" ti eshte shpetimi i dhjetra mijra femrave qe jetojne ne nje gjendje jashte cdo dimensioni human per shkak te mungeses se kujdesit minimal mjekesor. Ne vend te kerkosh per "big bang" qe do zgjidhe gjithe problemet e botes, ndoshta nje donacion tek shoqata e "quick fix" do beje me shume efekt.

keto gjera ta hedhin ne uturak sistemin e referimit...

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] Ajo qe quan "quick fix" ti eshte shpetimi i dhjetra mijra femrave qe jetojne ne nje gjendje jashte cdo dimensioni human per shkak te mungeses se kujdesit minimal mjekesor. [/qb]
gotta make love to your mind this time /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nuk e di se sa ka te beje fakti qe shumica e ketyre femrave mbeten shtatezane ne nje moshe shume te vogel (12). Nuk jam as e sigurte sa i pergatitur eshte trupi te perballoje nje barre...qe ka probabilitet te madh te perfundoje pas nje shkurreje per 5 ore.
Valle eshte ajo qe i shkaterron ne ate fare feje, pervec faktit qe nuk kane kujdes mjeksor?
Burrat ne anen tjeter thjeshte mendojne qe i kane makinat e riprodhimit me difekt...

Sido qe te jete...eshte /pf/images/graemlins/frown.gif

a-alket

Primus registratum

po pres qe te propozoni nje emancipim me themel te kontinentit afrikan. nderkohe, ato qe e hengren, e hengren....

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..une per vete nuk di te propozoj! E pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U pa puna, duhet te te propozoj ty vete i pari. /pf/images/graemlins/laugh.gif

A te shof pak fort ?

AnaBlue

Forumium maestatis

[qb] po pres qe te propozoni nje emancipim me themel te kontinentit afrikan. nderkohe, ato qe e hengren, e hengren.... [/qb]
Kjo ishte qe doja te thoja ne mesazhin tim. Disa doktore andej e kendej qe marrin persiper per ti operuar keto femra, nuk eshte zgjidhja por eshte nje "quick fix" per momentin dhe kush ka fatin. Zgjidhja qendron tek "kultura" dhe "edukata" qe duhet te marri popullsia per demet qe shkaktohen ne rastet e femrave qe ngelen shtatzane ne moshe kaq te vogel. Kjo eshte edukate qe duhet ti jepet si femrave por sidomos meshkujve te ketyre vendeve.

Pse duhet te arrije puna qe nje femer te katandiset ne kete gjendje?

a-alket

Primus registratum

po mire me ana mire...po me e qujt nje operacion qe u shpeto jeten robve si quick fix...eshte si shume ironike....

''duke prit per big-bang edukativ

AnaBlue

Forumium maestatis

Eshte me ironike te thuash qe ti leme te katandisin si mos me keq... e pastaj te dergojme ca doktore qe ti operojne dhe me kaq ja hudhem!

Nejse, nuk kam kohe te grricem pas fjaleve tani...

Kalofshi nje weekend te bukur.

TranofiljA

Primus registratum

[qb] tranofile..po me pranu di? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
...ua ç'eshte ajo fjale...me flete hapur bile..edhe edhe familjarisht po qe nevoja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ne lidhje me çeshtjen kam pershtypjen qe zgjidhja eshte shume e thjeshte...dhe e shtrenjte. Ato femra kane nevoje per nje vend ku te lindin dhe te kene njefare ndihme ne rast komplikacioni.

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] .edhe edhe familjarisht po qe nevoja /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ee te keqen, tamam goce moderne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Si e ke planin sot..do me bo i rruge per Boston e?

Hajde se do mblidhemi per icik rremuje moderrne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif