Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Kto pervertitet vetem ti i lexon,se une ket Jakobin as se kam degjuar ndonjehere...Apo do me tregu ti qe lexon shume dhe ja fut emrave ça te dalin e...kshu tha ai,ashtu tha ky...se e di ti qe ne s'i njohim.
Ja pra ta kapem edhe kete taktike ne fuorigioco.A ke ndonje taktike tjeter?!? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Ksaj radhe e kam acaru fare! /pf/images/graemlins/wink.gif )

jula

Primus registratum

Jacopo Fo eshte shume i njohur...eshte cuni i Dario Fo e Franca Rame... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Nuk ta shajm jo. Ka edhe ketu nje liber me kshu titulli:
"I love you, you're perfect. Now change!"
Kto me t'lidhme jane gjona me zarar, per cin t'zej be une s'lej bije none me m'lidh.
E degjut historine qe na tregoi gjekja per nje turk ne qytetin tone?

Ky kishte paguar 450 dollare per nje prostitute te akredituar mire dhe e kishte marre ne shtepi. Kjo e kishte lidhur ne karrige turkun e eksituar dhe pastaj kishte ikur. Pas ca, kishte ardhur nje zezak i veshur si Superman dhe e kishte ashtu turkun ne (!)

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ...i tha qe Blendi ka PHONEPHOBIA...

Kap re telefonin :mad: [/qb]
Po nuk isha ktu o, o c'te te them une ty. Sa e degjova messin.
Ik futu ne klase tashi dhe flasim kur te dalesh. no do vime por vetem nuk kemi vendos akoma me sa makina.

lare, mos me boj furca kot.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Qekeni mledh eee??

Si po ja kaloni??
Une sapo u ktheva nga e ngrena me albanen dhe Alinosin. E realizuam treshen bjonde, brune, kuqse, megjithse po te ishte dhe Korde do beheshin dy kuqse.

Albana ishte nje kinge prej verteti more shoke...Ne foto duket tjeter njeri... [/qb]
:eek: :eek: :eek:

:cry: :cry: :cry:

Hera e pare qe shkruj sot dhe te mendosh qe hyra per tu gezuar pakez..

Jazek /pf/images/graemlins/frown.gif

Dolores

Primus registratum

Helo Helo,

Po Bana akoma ne Shqiperi qenka??
Lara po u takuat neser hani ndonje akullore nga ato me arra ke rruga e Durrsit per mua /pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

C'jane keto versione gastronomike te dashurise ne distance, se s'i kisha degjuar une?
Lara, Dole :wave:

jula

Primus registratum

Une dashurine e vuaj shuuume, jam romantiiike, keshtu qe per ty i bie te vihesha ne diete! :idea: :lol:

Pizevenge, the "limon" pa paralajmeruar!

Dolores

Primus registratum

Lara shpirt njeriu je vallaj......kjo frapeja me akullore excellent mix :thumbsup:
Jula :wave:

Blendi

Primus registratum

Une ia plasa me suxhuke fantastike sot, rrodhi lyra duarve, me erdhi keq ti laja desha ti fshija me buke.
Me ka shku mendja per ngjala, kam nje peshkatar italjan qe i sjell. Ndoshta kur te vije albana, te shtunene qe vjen do mblidhemi te hame dhunshem.