Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Si e late per te djelen. Te bohem xheloz une a jo. S'po di si te sillem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Si e late per te djelen. Te bohem xheloz une a jo. S'po di si te sillem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Personi i fundit qe i kam thene:"Pa merak fare",eshte akoma duke me kerkuar per te me hequr qafe.Ehh,interistet duhet ta gjejne nje menyre patjeter per tu hakmarre... :rolleyes:

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Do shkojm nga Doktor tranofilja sonte. T'shofim a kemi mundesi per me shume. [/qb]
T'a them .... MOS ta them....
Tja thyej.... MOS tja thyej zemren...

:devil:

Blendi

Primus registratum

S'ka problem Izo se vi i shoqerum une.
Po u ka anullu festa po shkojm ne night club.

Po ti paske qen katil mer Xing... /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
po jula eshte interiste per vete mer

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] S'ka problem Izo se vi i shoqerum une.
Po u ka anullu festa po shkojm ne night club.
[/qb]
... se mos ke ardh noi here i pashoqerum ti !!! Nje azgon per rradhe e ke pas gjithmone !!!

:goofy:

ps. uli putrat derr /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

loaded

Primus registratum

O Izo...s'besoj se vijne aty mblidhen 4 azgana rreth tavolines dhe fillojne lujne 5-katsh me birra,dhe ju qe i thoni:"He ore do dalim?!?.Ata-Ja,se dhe nji kat ka ngel..." /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Derri ka thundra! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ama kjo ishte...vetem malli i pare qe s'eshte me problem sot, procesi i perpunimit po.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ama kjo ishte...vetem malli i pare qe s'eshte me problem sot, procesi i perpunimit po. [/qb]
...ja kshu them dhe une Jula. Pranej ai vetem i shoqerum te vij, se procesit me siguri ja ka marre doren dhe kemben ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Te tema tjeter me thirri qen para 2 minutash.

Kam pa nje dite ne TV per ca njerez qe kishin mani seksuale te visheshin si kafshe, me pellush fund e krye, dhe maska dhe benin seks. Nje here e donin qen, nje here e donin derr (me putra, jo thundra, ishte kostumi i derrit).
Nejse, kjo nuk kishte lidhje me muhabetin. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Ika t'ha mengjes se vajti 9. Issy une shoqerohem me femra, mundsisht te pashme. Azgonat ti kom lon ty. Mjauuuuu!

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Te tema tjeter me thirri qen para 2 minutash.

[/qb]
Kjo do te thote qe une shof potencial for multiple-roles per ty ...

ps. Give me some suga'... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Ika t'ha mengjes se vajti 9...[/qb]
Ik se do rritesh dhe ti nje dite... trim i lagjes !!!

ps. sonte po marr tepsi me vete per mburoje :goofy:

jula

Primus registratum

Eshte nje me e dhimbshme se veshja si kafshe...eshte histori e vertete, e kam lexuar vitin qe shkoi ne kronikat lokale:
Nje nepunes banke, 40 vjec, i martuar dhe me dy femije, u gjend ne dyshemene e dhomes se gjumit me gjunjet te frakturuar.
Ky kingu donte ti bente nje refresh marteses se vet pak te bajatisur...kishte lidhur gruan ne shpinoren e krevatit, ishte veshur si Batman /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kishte fluturuar (jo me ndonje precizion te madh) nga maja e dollapit! Gruja qe e lidhur, kishin tel.118en komshinjte.
I gjori, shkruanin se kur hyri ne apartament ndihma e shpejte kishte aq turp sa nuk ndiente dhimbje, vetem bertiste :"Ne po provonim kostumet per karnevale!"
Si jooo, ne mes te gushtit.

loaded

Primus registratum

hahahahaha...gjithsesi eshte barcalete kjo.Ne do na e fusesh ti...?!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Mire, mos beso, shih pak po te ra ne dore nje liber i Jacopo Fo, e citon edhe ai kete rast.
Tek libri "Ti amo ma la tua mano destra mi fa schifo:tagliatela!"
E mos e tallni shume, keshtu i ka titujt ai! /pf/images/graemlins/laugh.gif