Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Blend ... atij qe po i servir torten kush qenka? :goofy: [/qb]
Shoku im 22 vjecar. Ivi beqar ka met, se do goc tironce. /pf/images/graemlins/wink.gif hajde per hajer ishalla, t'krym edhe ndonje pune me kto fotot. /pf/images/graemlins/laugh.gif hi hi hi

Troanofile u merzite ti zemra? /pf/images/graemlins/frown.gif
Une i plasa te gjitha sic ishin mi, po qe ashtu i heqim prap.
Skunk ca ke qe ma bo qefin?

shpresa

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Skunk ca ke qe ma bo qefin? [/qb]
jo, jo, ma bone ti qefin mu /pf/images/graemlins/smile.gif
Kujt ia bo qefin tamon ti blendo ?

loaded

Primus registratum

Bejani pyetjen si ai tek ai telefilmi me fjalekryqet:Ore Blend çfare ben mgjes,dreke,darke ti?

bebi

Primus registratum

pse demek ti s'je kurioze e? :goofy:
na e trego ate rrugen ti se ne se dina :rolleyes:

ps: xingu, se mos na e tregon edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

e ka marr vesh Blendi pyetjen, pres pergjigje. :cool:
Blendi, po deshe ketu, po deshe Pm, n'dac email. je i pajisun me te gjitha mundesite. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Blendo mu duk ftyre e pame mjaft ferkove duret e ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ju kam pyet ene tek tema juj nese njifni njerin me emrin Herti ose Erti bimbashi ... :confused:

loaded

Primus registratum

U bone blend si te BigBrother....prite kur te thojne tani..vej web cam aty 24 ore te shofim ça bon...

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] U bone blend si te BigBrother....prite kur te thojne tani..vej web cam aty 24 ore te shofim ça bon... [/qb]
Jo "ça?", por "si?". Se i kan dhon drejtim pytjes kto. Beqar me asnji kalamoj, si ka qen ajo estrada "jete makaber, pa pik intimiteti".

I ka ngel na nji kusherire e shumtut pa martu ktyne edhe thojn hec t'ia rrasim ktit budallait.

AnaBlue

Forumium maestatis

[qb]
I ka ngel na nji kusherire e shumtut pa martu ktyne edhe thojn hec t'ia rrasim ktit budallait. [/qb]
Si shume heshtje fajtore, qeka me verte me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Une ika para se keto te nxirrnin torten :mad: dhe aparatin. E kishin mcef torten se kishin frik se jua haja une... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe sa dola nga dera, degjoj fishkellima dhe sinjale: nxirrni torten se iku Ana /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po ti paske ik shume shpejt mi.....kto qe me thua make me wonder....do kete ndonje hile ne kte mes qe ta paskan punuar keshtu :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse je qe je tani ktu nxirrna ndonje foto tjeter...qe te te shofim edhe ty :thumbsup:

AnaBlue

Forumium maestatis

Lene mo... Blendi me akuzoj si AntiRezistence dhe me vuri kryqin e vampirit para turinjve, cfare diskriminimi qe ndjeva... jam duke kerkuar strehim politik dhe prandaj nuk i nxjerr dot fotot derisa te shqyrtohen nga FBI dhe CIA.

p.s. ika se u perlota tani...

Dolores

Primus registratum

Leni shpjegimet politike ti mo...s ke te lodhur ..mos je gje major Political Sciencies??? :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif Tani une vi nga lendet shoqerore......dhe shoqerisht po shreh deshiren per nji foto si thua? :shrug: Po mendon se s me njef ....ec njifemi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Blend ... nuk na tregove per dhuratat qe more ... na ka hyp kurioziteti madh ... sapo nxorre fotot /pf/images/graemlins/tongue.gif

Alba Shehi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] hmmm e kisha fjalen per foton e blendit me at brrunen me floke te shkurtra. si duket ka qene izzi ne pozim ndryshe. boo she looks cute though!
ok then izzy edhe blendi cifti i dites! /pf/images/graemlins/laugh.gif

lara, un du foto tanden tesh recente :smash: [/qb]
Ajo nuk eshte Issy mer jo, eshte Albushja. Ju kam thon 6 here qe Issy nuk qit fotografi ne AF. [/qb]
Edhe Albushja ashtu kish thene,por doli njeri qe e preu ne bese. :mad: :smash:

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Albushe ... sa bukur ke dale mi shejtan ... floket i paske shkurtuar fare fare ... :kiss: [/qb]
Beba thanks! Floket e mi te shkurter kane marre kot e duken si me sistem hallakatje. /pf/images/graemlins/tongue.gif Sic e citova me siper m'duket se Blendi e ka bo kastile e ka qit foton me shemtut.(edhe pa leje pale :mad: )

shpresa

Primus registratum

Kujdes ti Bushe se s'u bo gjo jo . Me te njoft njeri te rezistenca eshte si me gjet gjilperen ne kashte . Mendoje pak fare, ta zejm eshte te faqja 249 apo 76 apo 23, 116, 55, 192 etj etj, apo ne te ardhmen 521, 679, lol.

skunk2.jpg