Rezistenca!

Re: Rezistenca!

Degjo komisar, meqe na e solle ne vemendje a jeni interesuar, vazhdon te marre fryme Fifty se sikur nuk eshte bere i gjalle fare ne keto ane

Dole ukuuuuuuuuuuuuu ka. Na ta besh dhembin! /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Fity u zu me Zenepen e vet dhe iku pa dale aparati.
[/qb]
Sa desha me u sherros qe juve paskeni nxjerre torten sa ika une... kur tani po me thoni qe nuk paskam pare shfaqjen e sherrit te Gjekes me Zenepen! Nuk falet! :mad: Ku eshte tradita e shqipetarit per te deftyrer mikun? :mad:

p.s. Julke, ku e dija une se ishte aq e vlefshme ajo lecka e Che Guevares? Blendi e shtrydhi, e hodhi e perdrodhi nje nje dore tek tjetra e une mendova se eshte moda e fundit e shtrydhjes se leckes se dyshemese /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao t'gjithve!

kom lon i muhabet ngref me xingon qe javen e kalume: o pusht s'me ke dhon leket e ujit te gazum qe te bleva te trageti gushtin e kalum :lol: .....se ishte edhe shishe e madhe pale....

loaded

Primus registratum

O nelka ti kshu ne profil me dukesh pak e shendoshe.Na nxirr nje kendveshtrim tjeter qe te krijojme nje perfytyrim tre-dimensional.

loaded

Primus registratum

O Nazh...ik xhan ha noj akullore anej se ti jap une leket.Ik,na lej me bo muhabet rehat...

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Po ky qe eshte ulur Nelka kush eshte??........duam nji foto me te qarte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup:

Nuk e ha Tushja ate rreng moj jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Une thashe se Gjekja kish ngel ne hale duke bo tegelin e pantallonave te shqepura /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

He mi Nelka kurrnace......... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...vetem ta sodisim mi :devil:

Po e shendoshe jam praaa, cdo pozicion tjeter do nxjerre ekzaktesisht te njeten peshe, pse kot i thoja Bc-se une dua te bej ushtrime se jam bere si fuci ehhhhhhh :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />
Either way Xingo you have to go through me /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Tushe ka ana murit e ve Xingun me flejt ti lal qe te te kaperceje kur ik per pune kshu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

O Nelka pse kshu ti e Nelka...te gjithe te shendosha si Jula ju e...dobesohu e goc.Te shifshe Laren,ta kishte lezet shpirti,ngjante si goce 16 vjeçe.Po na e trego içik ftyren te pakten.

bebi

Primus registratum

xingu. lara asht kinge, po edhe kordelja e holl asht mor kadal iher ti :thumbsup:

a-alket

Primus registratum

mire ja u bo xingaro...se po nuk ua the troc nuk shkojne ne palester kto /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O lara si eshte Xingu moj, esmer apo bjond se s'e kam pa asiher /pf/images/graemlins/wink.gif

Blue, une e Lara nuk ngjajme hic keshtuqe kuptohet edhe perzgjedhja e Xingut /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi, te me falesh po une s'e mora vesh kush qe Albushja :rolleyes: :smash:

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Nelka pse kshu ti e Nelka...te gjithe te shendosha si Jula ju e...dobesohu e goc. [/qb]
Ku e pe Nelken e shendoshe ti? Apo po shikoje foton e saj me xham zmadhus? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O lara si eshte Xingu moj, esmer apo bjond se s'e kam pa asiher /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
e ke parasysh ate historin ti Korde:
i madhi Zot po prodhonte njerez me mush boten....kishte prodhu nja 50-60, e pafffff nga "fabrika" doli individi i fundit....;"puhhhh ti d$jes sojin, edhe ky mu dogj"-dhe e mori e hodhi tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif

...ja si lindi xingaro

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]
Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] O Nelka pse kshu ti e Nelka...te gjithe te shendosha si Jula ju e...dobesohu e goc. [/qb]
Ku e pe Nelken e shendoshe ti? Apo po shikoje foton e saj me xham zmadhus? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Anablue qeka ne gjendje vete-mohimi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Une jam 450lb cuno... ki kujdes se te vij te kepus nji grusht qe te shkosh ne Kine jo nga qielli por duke hap tunel nga Toka /pf/images/graemlins/laugh.gif