Rezistenca!

romeo

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb] Na ka zone rrota bishtin , po ju du fort. [/qb]
o penel po ti moj shoqe ku ke qene , na thave syte.
Ej nga mesi i muajit jam ne Siena

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb]
Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Po qe per vapen, me i pershtatshmi eshte kostumi kombetar pakistanez... [/qb]
po na e gjete ndonje na e dergo. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jemi "perendimore", nuk kemi vetem hallin e vapes...le qe s'do shume te hapesh nje vrime tek carcafi.

:wave:penelka!

Blendi

Primus registratum

Shikon tjetra gjatesine e kembes dhe nuk i vjen turp fare.
Mirmengjes rezi. une ne beneton nuk kam shku ndonjehere me ble na i send se ne ktu ne us i kemi te rralle, t'pakten ktu te ne vetem nje dyqan di ne nje zone me nja 6 miljon fryme.

jula

Primus registratum

...gjatesine e kembeve thashe :angel: ...e mire mooo, c'ti shikosh mashkullit, faqkat?

loaded

Primus registratum

Ore...mos me dilni nga tema...se po kam nanjonin po e nxjerr me shkelma,moret vesh apo jo?!?!

jula

Primus registratum

Ka ndonje opcion per te nderruar hapesin e temes?
Shoh abuzivizem dhe ide pronesie mbi kete hapsire komuniste (jo ne ate kuptimin me Gogol, ne kuptimin "e perbashket")... :devil: :wave:

Blendi

Primus registratum

N'fillim fare e kom hap temen vet.
Po ti jula shif anen e mire te medaljes. Mund te kena humb nje teme, por kena fituar nje shok. Ne kete rast kemi fituar shokun Xingaro.

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo mer Blendo JO, car carcafi e brime na thu, tani qe vjen vera dhe robt kane vape shkalafiten ne nje fare feje qe mu s'me pelqe, mire femna (detyrimisht ajo pa thela te teperta) se i ka lezet kur xhishet :idea: , po kur me dalin burrat me kanotiere dhe brek t'shkurtra dhe gjithe lesh anej knej mu s'me pelqen hic :shrug: , le qe duken si pinguina iher :idea:

Perjashtoj nga kjo neveri ata qe veshin pantulle te gjata dhe kanotiere qe u nxjerrin ne pah muskujt e bikur, lekuren pa shume lesh dhe sidomos tatuazhet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:shrug:

jula

Primus registratum

Kordelke, po jo llaf me llaf te keqen aty tek filozofia, sigurisht qe Internacionalen e citova si ide...

Kordelja

Valoris scriptorum

jula :kiss: po pretendoja per cik "dialektike" moj :kiss:

P.s.Boh qekam edhe dialektike tashi jo perifrazuese /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]... une ne beneton nuk kam shku ndonjehere me ble na i send se ne ktu ne us i kemi te rralle, t'pakten ktu te ne vetem nje dyqan di ne nje zone me nja 6 miljon fryme. [/qb]
Jo, e kuptoni hollesine e poshtersise: Keta hiqen si viktima, duan te na mbushin mendjen te na duket parajse "la bella vita" europiane... :cry:

loaded

Primus registratum

Tani po e quajme te perbashket si prone.POr...komunizmi do bjeri nje dite,edhe do privatizohet gjithçka.Nga ana zyrtare vetem une do kem te drejten ta privatizoje kte teme.Ju privatizoni idealet...

Blendi

Primus registratum

Mu mu ka bo rezistenca si tip klubi vallaj. Po nuk erdha me pi kafen ktu ne mengjes dije se ose jam smure ose jam tu bo qejf /pf/images/graemlins/wink.gif . Fundjava nuk quhet se nuk zgjohem heret.

jula

Primus registratum

Sa kot ia fute: kur te vije ajo dite (po s'do vije)...ty do te bejme BAN...e di sa admine kam kontaktuar per kete problem apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vdes per nje cike dhune.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Xingu, Marksi utopik qe dhe tha qe kapitalizmi do veteshkaterrohet nga superprodhimi dhe nga kryengritjet, por ia myti kot edhe pse nuk kaloi pa u vene re doktrina e tij ne kete bote gjoja te sofistikuar...idealet nuk pijne uje po nuk u materializuan. :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordelja i fut nje Kryengritje Xingu, nuk e lsho veten n'toke, bertit i her fort si burrat: OBJECTION! edhe ngrehu siper /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif