Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

E kujt i plasi ri /pf/images/graemlins/laugh.gif ca rrace e poshter se :smash:

Shif lajme naiher mojjjjjjjjj se te majn squt :shrug:

Dolores

Primus registratum

Lani duart e............ /pf/images/graemlins/wink.gif

Dhe po patet temperature, marrje fryme si azme, sy te kuq ose lodhje trupi si tip keputje....mbylluni ne shtepi dhe merrni spitalin ne telefon qe tu bllokojne brenda :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara /pf/images/graemlins/wink.gif kishe gjo inkubacion sot mi, se jo per gjo po 5 burra kom puth deri tashi...i boj ner njerezimit...5 pleshta ma pak /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

-O LLazri e degjove tek Tv Kllani ore se shrimpsat jane tradhetare, zhytes se idealit tone kombetar?
-C'jane shrimpsat e derbardhe?
-Oooo karkaleca deti re aman
-Ata te vegjlit me kllef ere, qe i hanim gjalle ne Karavasta?
-Ca Karavastaje o legen, ne Karavasta te ha mushkonja ty, e jo me te piqen shrimsat. Atje o ne Dukat kur shkonim per te marre zhavorr, te kujtohet sa ishin shrimpsat, naa sa nje grusht.
-Ze be! Une i dija luane deti ato ere, se ishin te medhenj. Po atyre me kembe dhe me kellef te forte c'u thoshin?
-Gaforre deti.
-Ehe, edhe qysh jane bere antinacionaliste ata?
-Nuk futen me ne rrjeta per peshkataret shqiptare, po sa vjen ndonje peshkatar american paf kercejne gjithe qejf. E di ate shprehjen ti kercen peshku?
-Ehe
-Ja nga keta shrimpsat tane qe na nxorren bojen vjen ajo lumadhe.
-Jo er ti, se i thone "kercen peshku ne tigan"
-Ore te them e kane nga shrimpsat antinacionaliste ti ben llafe. E kam nga Goja e Rudina Xhunges vete. Me degjo mua se i di mire ajo.
-Epo une se besoj qe karkalecat tane te jene antikombetare. Kur i lashe une ne Dukat ngopnin barqet e popullit tone.
-Ore une them jane, ti ben naze. E kam pare vete o llapush me syte e Rudina Xhunges.
-Kujt i thu llapush ti re karabush, me thua mua per shrimpsat e vendlindjes sime. Ku ke jetuar eeeeeeeeeej, pa mungese vitaminash prandaj si mban mend mire ato kohera.
-Ueeeeee, Ueeeeeee u be langaraqi i Vites te me thoje mua karabush. Po grevat e shrimsave ne 91 i mban mend e? Mban mend si moren rrugen nga Dukati per ne Korfuze ne kembe, ndersa ti rrije para TVSH dhe shikoje Nenemadhen?
-Ik o derbardhe sa aq te thare per krimba nuk ishin ata sa te merrnin udhet e botes. S'mban mend e kur benim plazh dhe verviteshin lart e poshte dallgeve me syze dielli per te na bere gizili neve qe po na qerroheshin syte.
-C'syze dielli o te marrte e mira, ata ishin leshterike
-Ore te them ishin syze
-Jo ere
-O tutkun po kishin syze, kishin
-Kujt i thu tutkun ti pilaf-ngrenes?Hajvan!
-Ashtu e? Epo mire ti je ajo qe amerikante quajne "insipid bitch", naaaaaaaa merre vesh tani
-Mire sa ti them Pandit une te ma perktheje pa ta tregoj une ty K**e!
-
-

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Weeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: Tushe :wave:

Blendi

Primus registratum

Me jep njeri nje username + passwod per Gazeten Shqiptare se kam fshire cookies nga kompjuteri, kurse serveri i atyre te gazetes eshte "gazuar" dhe nuk punon qe te me jape nje te re.

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] na merre
Guest10
gazeta5000 [/qb]
ueeeeeeee, pse te gjitheve te njejtin login dhe password na jepka GSh? per ke te te ze be dhe une kete kam ....

hi tushe chinezja....
te dielen, ndersa shulloja ne diellin e himares, hapa canten qe kisha disa muaj pa e perdorur dhe gjeta adresen tende :kiss: