Rezistenca!

Dolores

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Kordi morra te dhena kishe "pire kafe" me nji mikun tim dje?...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tutu :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Dole /pf/images/graemlins/laugh.gif e merito i shperblim Sherbimi Informativ /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ngjo une t'mira i kom pershtypjet /pf/images/graemlins/wink.gif po juve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]
Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] na merre
Guest10
gazeta5000 [/qb]
ueeeeeeee, pse te gjitheve te njejtin login dhe password na jepka GSh? per ke te te ze be dhe une kete kam ....

hi tushe chinezja....
te dielen, ndersa shulloja ne diellin e himares, hapa canten qe kisha disa muaj pa e perdorur dhe gjeta adresen tende :kiss: [/qb]
Thuthush me dergo ndonje fotografike himariane se me dogji xhani.

Llavz /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

Neve derisa jemi miq te mira shume i kemi /pf/images/graemlins/wink.gif .......per te tuat po pyesja une.....elaboro cik me shume ...... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe Blendi na hapi thesin e nostalgjise.
Po shikoja tek Top Chanel nje episod te "Fiks Fare". Ca njerez lotohen i merr malli kur shikojne gjera te tilla, kurse mua me shtyjne me teper te mos kthehem kurre. Ne TV shqiperine e gjeta sic e lashe para 7 vjetesh, identikeee! Te njetat vjedhje flagrante te emisioneve te huaja, biles edhe ngjyrat e ekzakte te name tags si ato ne emisionin italian. Megjithate edhe perparime kishte, nja dy strippera goxha te lezetshme qe perdridheshin para syve te drejtuesve dhe publikut. Dhe kur them para syve e kam fjalen para tamam e, te ngjitura ne tavoline ne menyre qe "zoterinjte" tu shikojne jo vetem perdredhjet e belit po edhe perdredhjet e cengelit poshte fundeve te cara.

Flm Blendi se na bere te hapim nje dritare driteshume nga e kaluara /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O goc, mos na shaj Fix Fare-n se ai eshte i vetmi emision qe ua nxjerr te palarat ne shesh ketyre pa pike meshire /pf/images/graemlins/laugh.gif , mos harro i vetmi, ka dhe nje bicim Ajsberg qe ta shpif dhe qe kthet ne nje gjyqesi pa pike lezeti.

Fix Fare mund te jete nje kopje e rendomte si skenar apo si lloj, por jo per sa i perket problematikes qe ngre.Nepermjet tyre kane zgjidhur nje qerre me halle populli.

Mos ma shaj te lutem!

P.s.E kush i shef balerinat iher... :shrug:

Dole http://www.top-channel.tv/

Kordke nuk thashe nuk eshte argetues (mua me beri te qesh), e megjithate eshte thjesht nje vjedhje e rendomte. Aq e rendomte sa te hap barkun. E di pse mendoj keshtu? Se nuk jane munduar as ta pershtasin per publikun shqiptar, te njejten skene, te njetat personazhe e njeta e folur, edhe breket rrezik i kane njelloj. Kotesi! te pakten ta kishin marre si ide fillestare, si ate ethet edhe shtyhej...
E pastaj balerinat qe ndoshta ti nuk i shef i lene goxha pershtypje nje 13 vjecareje qe deshiron te behet e famshme. Megjithate ty duhet te jete bere lekura sholle me gjithe pislliqet qe ndodhin aty dhe keto vogelsira s'te bejne pershtypje...

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk di ne me eshte bere lekura sholle apo jo, mbase edhe me eshte bere por sensibilitetin nuk e kam humbur akoma, por di qe ia vlen ta shohesh si emision nderkohe qe ekuivalenti italian eshte bere per te vjelle dhe s'ke c'te shohesh me, keta jane ata qe per momentin mbajne shpaten e Demostenit ne dore, mediat jane kthyer ne sahanlepirese dhe ruajtese interesash lere se c'thone shtypi i lire, gazete e pavarur a lesh me qime, jane te vetmit sot per sot, vazhdo shih dhe ca episode e do me kujtosh...

a-alket

Primus registratum

ne knej nga amerika kemi konservative moj kordele....kercimi mbi tavolina nuk behet esell....

Po nga te gjithe ata qe me njohim quhem .....(drum roll, get ready...) Old Prude..tadaaaaaaaaa

Megjithate nuk mund ta mohoj vehten :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ne ktu ne Shqiperi BÇ-je jemi pishem qysh me mjes /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

a-alket

Primus registratum

si te thuash ti kordhele.

nelka, po ti s'ke kercyer ndonjehere mbi tavoline? pfff...mos me thuaj jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Tamon e ke thon kordele, fiks fare.
Edhe un kom bo nji organizat mergimtaresh (jena nja 6 veta) qe te rujm traditat e bukra Tironce. Ia fusim na nji t'pime me pace spanjolle (si puna e t'jones osht), me mjest.
masi jena rrumullu persmarit, vijm n'pum me syt e kuq ene shkrujm ke albforumi. Ose shofim sajmen ne doktorrin t'incizume ke interneti.

hajt tashi jom tu hik icik perjashta po do vi prap se m'ka bo %$&^% makarona me vete.

Kordelja

Valoris scriptorum

Una kercej perhere mbi tavoline re (e dokumentuar kjo) por ka nje ndryshim thelbesor; une nuk veshe kurre funde....s'i kam shalet e gjata mjaftueshem (me duket) :idea: :eek: :idea:

Ene mos me thuj Kordhele se s'kina da gaveten e groshes une e ti hala... :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe un kom bo nji organizat mergimtaresh (jena nja 6 veta) qe te rujm traditat e bukra Tironce.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Me t'pime re :idea: :lol:

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Prudes dont dance let alone on top of tables /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ohh...i missed that one...old prude? mahh..po ta veme nick-un tashti Miss Daisy.

Driving Miss Daisy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif