Re: Rezistenca!
-O LLazri e degjove tek Tv Kllani ore se shrimpsat jane tradhetare, zhytes se idealit tone kombetar?
-C'jane shrimpsat e derbardhe?
-Oooo karkaleca deti re aman
-Ata te vegjlit me kllef ere, qe i hanim gjalle ne Karavasta?
-Ca Karavastaje o legen, ne Karavasta te ha mushkonja ty, e jo me te piqen shrimsat. Atje o ne Dukat kur shkonim per te marre zhavorr, te kujtohet sa ishin shrimpsat, naa sa nje grusht.
-Ze be! Une i dija luane deti ato ere, se ishin te medhenj. Po atyre me kembe dhe me kellef te forte c'u thoshin?
-Gaforre deti.
-Ehe, edhe qysh jane bere antinacionaliste ata?
-Nuk futen me ne rrjeta per peshkataret shqiptare, po sa vjen ndonje peshkatar american paf kercejne gjithe qejf. E di ate shprehjen ti kercen peshku?
-Ehe
-Ja nga keta shrimpsat tane qe na nxorren bojen vjen ajo lumadhe.
-Jo er ti, se i thone "kercen peshku ne tigan"
-Ore te them e kane nga shrimpsat antinacionaliste ti ben llafe. E kam nga Goja e Rudina Xhunges vete. Me degjo mua se i di mire ajo.
-Epo une se besoj qe karkalecat tane te jene antikombetare. Kur i lashe une ne Dukat ngopnin barqet e popullit tone.
-Ore une them jane, ti ben naze. E kam pare vete o llapush me syte e Rudina Xhunges.
-Kujt i thu llapush ti re karabush, me thua mua per shrimpsat e vendlindjes sime. Ku ke jetuar eeeeeeeeeej, pa mungese vitaminash prandaj si mban mend mire ato kohera.
-Ueeeeee, Ueeeeeee u be langaraqi i Vites te me thoje mua karabush. Po grevat e shrimsave ne 91 i mban mend e? Mban mend si moren rrugen nga Dukati per ne Korfuze ne kembe, ndersa ti rrije para TVSH dhe shikoje Nenemadhen?
-Ik o derbardhe sa aq te thare per krimba nuk ishin ata sa te merrnin udhet e botes. S'mban mend e kur benim plazh dhe verviteshin lart e poshte dallgeve me syze dielli per te na bere gizili neve qe po na qerroheshin syte.
-C'syze dielli o te marrte e mira, ata ishin leshterike
-Ore te them ishin syze
-Jo ere
-O tutkun po kishin syze, kishin
-Kujt i thu tutkun ti pilaf-ngrenes?Hajvan!
-Ashtu e? Epo mire ti je ajo qe amerikante quajne "insipid bitch", naaaaaaaa merre vesh tani
-Mire sa ti them Pandit une te ma perktheje pa ta tregoj une ty K**e!
-
-