Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

..ke harru me shkrujt pt(X) /pf/images/graemlins/wink.gif kujdes e prishe balancimin e zhdrejte /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Kordele mos po puthesh me ndonje gojepalare mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif ....apo e ke ndyt gojen me sharrje me ndonje qelbanik /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
kiss kiss /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Mammasita akoma ne 8-vjecare je mi? :devil: :kiss: .........u got me fooled :wub: [/qb]
yep /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Blendi

Primus registratum

Ca bohet? madonna ka qit American Life sot.
Sa maroj une per at femer /pf/images/graemlins/blush.gif

a-alket

Primus registratum

madona s'ka dale me ndonje gje origjinale te pakten per nja 7-8 vjet...e ndoshta kurre se ajo pop-chick eshte

Kordelja

Valoris scriptorum

Ai quan origjinale kur i ben te tjeret te shkarkojne galixhanin :idea:

Eshte i frustruar dhe prototip kontrapedali, mos e nga se eshte plot me mllefe.

Me se fundmi Historia e Blendit. Hamshorit te grave te kryeqytetit.

faqe14.jpg

Jam 39 vjec, banoj tek stacioni i "21 Dhejtorit" dhe paguhem per te ndihmuar te ngelen shtatzane grate e atyre qe jane impotente.historia e Blendit i cili qe prej vitit 1990 nuk ka qene ne mardhenie pune me asnje ndermarrje. Ai sqaron gjithashtu se profesioni i ri e ka ndihmuar te grumbulloje disa kursime per te perballuar shpenzimet e ikjes nga shqiperia.

Cili eshte Blendi?

Une jam pa pune, pa shkolle dhe pa gjuhe te huaj. Kjo eshte Sebepi qe mbeti tille ishte koha e diktatures ku lufta e klasave nuk i lejonte femijet e "armiqve" te ndiqnin universitetet. Une ne fakt isha edhe pyke ne shkolle, po kjo puna e diktatures ishte shfajesim i lezetshem. Shkolla e m3sme qe bera nuk me pin uje, keshtu qe merrem me cdo pune qe me siguron jetesen. Disa me quajne "bamires" disa me quajne "Hamshor".

Me cfare meresh konkretisht? Me cfare meresh konkretisht?

Une perdorem per te ekuilibruar familjet e tjera pasi per vete nuk pata fat te ndertoja nje familje te lumtur. Shkurt hyj neper dhoma me grate e atyre qe jane impotente, bej zanatin dhe marr parate.

a-alket

Primus registratum

Music...eshte komplet kopjim i nje kenge nga "Les Rhythmes Digitales"..do te ta gjej dhe titullin.

American Life me sa e kam degjuar eshte komplet vjedhje nga Daft Punk, Cassius etj...

Kordele, te ngeli hatri ty qe nuk ta nisa nje foto?

Kordelja

Valoris scriptorum

Ahahahaaaaaaaaaaaaaa Tushe je e nalte...shko mi postoje ke intervista se mos na lesh me barre neve knej...te pakten gjithe AF-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

BÇ-je s'me merr malli me ta pa surratin , jam e sigurt qe do e kesh ballin dhe mjekren me shume rrudha ngaqe rri gjithe diten tu perbuz...por kujdes me ate fjalorin qe lsho mare e prape andej nga Arena...e di vete ti se per cfare e kam une.

Shkarko galixhanin, por JO perpara se te 10sesh por pasi te kesh maru pune, kshu njerezia s'kane pse qisin zorret jashte prej komplekseve te tua te shpeshtjellura e tjerrurra rreth karakterit tat te dyshimte pseudo-ameriqeno-patriot-ivetshpallur /pf/images/graemlins/wink.gif

Jo re se ne gaxette ka pas nje gabim orthographik dhe nuk i kane vene Blendit emrin e vertete, por nje pseudonim. Mua me duket me shume vlera qe bjollographia e presidentit te vendoset ne muzeun e AF.

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

E besoj...a t'homksha turickat e avatarit /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] prej komplekseve te tua te shpeshtjellura e tjerrurra rreth karakterit tat te dyshimte pseudo-ameriqeno-patriot-ivetshpallur /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
na njofto para kohe o njeri qe do besh nje fjalim...qe te marr nje cader une /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Do fluturosh BÇ-je /pf/images/graemlins/wink.gif kadal se mos te zej kurrenti me nai shtylle elektriku se s'fluturo dot lart ti zogth i pamatur /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E di qe ke fryke ka SARS /pf/images/graemlins/wink.gif po shif te rezervosh jashteqitjen per ndonje publik me t'ekzaltum e shurdh /pf/images/graemlins/wink.gif , por sidomos me pak te civilizum. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mos e humb toruan kaq shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

C'behet milet sharlatan...... /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Kushi looking good ...looking good :kiss:

a-alket

Primus registratum

mah..thjesht nuk interesohem dot tek ato qe thua ti...per mire (muhabet) apo per keq (sharje ndaj meje)...

....kot sa flet me mua dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif