Ta kam falur /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb]I want an avatari like urs /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga -:
[qb] Hi zemer :goofy: :devil: :goofy: [/qb]
sa e dredh dhe ti kordele,une te pres ne rinas ti me ben muhabet me shoqet. :cry:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Muniiiiiiiiiii :kiss: au sa me merr malli per ket pehlivanin mu amon :kiss:
Lara e mora mi po s'po me lejne krymat me t'shkrujt, amon se kom i qerre porosi te tuat pa maru /pf/images/graemlins/frown.gif :smash: jo per fajin tim /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Hyna ke Bari armik sa me i dhone i te Puthme te fuqishme Majmunit tim te preferuar Muah :kiss: :kiss: :kiss: !Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] ciao Larka ciao Kordelka
...sa me ju pershnet se po me thrrasin dhe duhet me lujt sumen....
Kur te thrrasin te thrrasin s'ke çi bo..
Bofshi qejf dhe te fala shoqeve tona ilegale
(shshshsshshs, ule pak driten e kandilit se po kalon patrulla...ça filmi osht ky??)
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Aaaa ça je tiiiii.. Ke bari armik zor se hy po ne bare te tjera me armiqt han e pin per qejf. Masnej ty te kina dhe shoqen e kapedan Poetit dhe ktu shoqja njonit osht shoqja te gjithve....Hyna ke Bari armik sa me i dhone i te Puthme te fuqishme Majmunit tim te preferuar Muah :kiss: :kiss: :kiss: ! [/qb]
Rrofsh per kiss-at dhe t'fala ktshes suj..
Lene mi polmonitin po me qaj hallin per noi gjo tjeter me akute /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb] Muno, amon e lal, sa here flet televizori per "polmonite acuta", m'shko menja tek ty. Si do ja boje Muni nime pa perqafu kinezet them?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]S'kam si me ta qa, e vetmja gjo qe mund te bosh osht ta lesh me shperthy ne siperfaqe ate hall, mos e maj akute se te demton organet e brendeshme. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gifPo doli siper, ja hodhe ... vetem sa do te te regji lekuren ... /pf/images/graemlins/laugh.gifLene mi polmonitin po me qaj hallin per noi gjo tjeter me akute /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:
[/qb]
( P.S: Une e kom per vete ate hall... /pf/images/graemlins/frown.gif )